Βρέθηκε η μικρή Βαλεντίν!

Εξελίξεις στην υπόθεση της μικρής Βαλεντίν καθώς σύμφωνα με πληροφορίες από αστυνομικές πηγές πηγές το παιδί βρέθηκε στη Γαλλία.

Η 7χρονη αγνοούνταν από τις 23 Δεκεμβρίου από το Παγκράτι. 

Οι ελληνικές Αρχές είχαν ζητήσει τη συνδρομή της Γαλλίας για να μπορέσουν να εντοπίσουν την ανήλικη. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Θεοδόση Πάνου για το newsit.gr, αξίζει να σημειωθεί πως στην Γαλλία βρίσκεται η πρώην σύντροφος του πατέρα της 7χρονης. Εξετάζεται το ενδεχόμενο, η συγκεκριμένη γυναίκα να πήρε μαζί της το παιδί, με σκοπό να το δώσει για υιοθεσία, λαμβάνοντας βέβαια χρηματικό ποσό για την πράξη της.

Ο δικηγόρος του πατέρα της μικρής Βαλεντίν, ο γνωστός ποινικολόγος κ. Βασίλης Νουλέζας, είχε αποκαλύψει ότι εξετάζονταν από τις αρχές το ενδεχόμενο η  πρώην σύντροφος του πατέρα, η οποία βρίσκεται στην Γαλλία, να έχει σχέση με την εξαφάνιση ή την απαγωγή της μικρής Βαλεντίν”.

Πότε εξαφανίστηκε η μικρή Βαλεντίν

Ήταν παραμονή Χριστουγέννων όταν χάθηκαν τα ίχνη της μικρής Βαλεντίν από το Παγκράτι. Ο πατέρας της την είχε στείλει σε μίνι μάρκετ της περιοχής, προκειμένου να του αγοράσει ένα μπουκάλι νερό για να πιει ένα χάπι, καθώς όπως δήλωσε είχε πονοκέφαλο.

Από τότε της 7χρονης χάθηκαν, ενώ και οι κινήσεις του πατέρα της από την αρχή προκάλεσαν ερωτήματα στις Αρχές που ανέλαβαν τις έρευνες, καθώς την έψαξε την ίδια μέρα μ’ έναν φίλο του και στην συνέχεια, αφού δεν την είχε εντοπίσει, έπεσε για ύπνο πιστεύοντας πως θα επιστρέψει.

Δείτε επίσης: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 7χρονης Βαλεντίν: Κρατείται ο πατέρας

Θρίλερ με την υπόθεση εξαφάνισης της 7χρονης Βαλεντίν: Ζήτησαν 2 φορές από τον πατέρα της να την δώσει για υιοθεσία (Βίντεο)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί