ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου: Με μια φιέστα αλά δεκαετία του 60′ τοποθέτησαν μια ταφόπλακα σε ένα έργο που δημοπρατήθηκε, ανατέθηκε και ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, μέσω της οποίας απαντά στη χθεσινή ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, σχετικά με την επίσκεψη του Νίκου Παππά στο Ηράκλειο.

Στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου αναφέρει:

Το πολύ γαρ της θλίψης γεννά παραφροσύνη.

Για μια ακόμα φορά αναδείχθηκαν τα ψεύδη και η ανικανότητα της κυβέρνησης, τόσο για το ΒΟΑΚ, που παραπέμπεται χωρίς σχέδιο στις καλένδες και μάλιστα με διόδια, όσο και για το αεροδρόμιο στο Καστέλι, όπου με μια φιέστα αλά δεκαετία του 60 τοποθέτησαν μια ταφόπλακα σε ένα έργο, το οποίο δημοπρατήθηκε ανατέθηκε και ξεκίνησε επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.

Kατά την πάγια τακτική τους όταν αποκαλύπτονται, κατέφυγαν στην λασπολογία στους χαρακτηρισμούς, για να δραπετεύσουν απ την αμείλικτη πραγματικότητα. Οι άνθρωποι που κατόρθωσαν να μετατρέψουν σε ρωμαϊκή αρένα το ελληνικό ποδόσφαιρο και να διασύρουν διεθνώς την Ελλάδα, θεωρούν άραγε εαυτούς ικανούς να χειρίζονται τα εθνικά μας θέματα την οικονομία παιδεία, υποδομές, έργα κοκ. Μόνο φόβο, αταξία και ανασφάλεια προκαλούν.

Είναι επικίνδυνοι και ανεπαρκείς, ταγμένοι στην εξυπηρέτηση των μεγάλων συμφερόντων. Δεν μας φοβίζουν. Είμαστε εδώ για να εκφράσουμε το πλατύ δημοκρατικό προοδευτικό αριστερό ρεύμα που θα ανατρέψει τη μαύρη βίβλο τους για την κοινωνία, τη χώρα, το αύριο.

Η ανακοίνωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου

Με το γνωστό του ύφος ήρθε στην Κρήτη ο κ. Νίκος Παππάς, για να… διδάξει ήθος τους Κρήτες. Δακτυλοδεικτούμενος προπαγανδιστής της καταστροφικής διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.Ο πρώην Υπερυπουργός και στενότερος των συνεργατών του κ. Τσίπρα, θα έπρεπε να γνωρίζει πως στο νησί μας, εδώ και καιρό, έπαψε να έχει αντίκρυσμα η παλιομοδίτικη και διχαστική τακτική του ψεύδους και της συκοφαντίας, την οποία ο κ. Παππάς πιστά υπηρέτησε όσα χρόνια ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν γαντζωμένος στην εξουσία.

Πλαισιωμένος από τοπικά στελέχη, επιδόθηκε από το πρώτο λεπτό της εδώ παρουσίας του, στην εκτόξευση χυδαίων ύβρεων, και στη διασπορά παραπλανητικών θέσεων και απόψεων. Ήρθε για να κάνει σόου σε ένα κομματικό ακροατήριο. Ευτυχώς οι πολίτες πλέον τους γνωρίζουν.

Επικέντρωσε την κριτική του σε δυο συγκεκριμένα έργα, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας προωθεί, εφαρμόζοντας πιστά τις προεκλογικές εξαγγελίες της, αλλά και τις ορθές πρακτικές που θα εξασφαλίσουν την ταχύτερη και ασφαλέστερη υλοποίησή τους.

Είναι τα έργα που τρομάζουν τον ΣΥΡΙΖΑ: Η κατασκευή του νέου Διεθνούς Αεροδρομίου στο Καστέλλι και ο νέος ΒΟΑΚ. Άλλωστε επενδύσεις και ΣΥΡΙΖΑ είναι βίοι αντίθετοι.

Τρέμουν, ο κ. Παππάς και οι φίλοι του, με τη σκέψη ότι το Αεροδρόμιο Καστελλίου άρχισε ήδη να υλοποιείται από την Κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη, με συγκεκριμένο χρονοδιάγραμμα, όταν η δική τους κυβέρνηση είχε σηκώσει τα χέρια ψηλά, αδυνατώντας να εξασφαλίσει την απαιτούμενη χρηματοδότηση για τη συμμετοχή του ελληνικού δημοσίου στο συγκεκριμένο έργο.

Όσο για το νέο ΒΟΑΚ, όλοι έχουν πλέον αντιληφθεί, ποιοί επιχειρούσαν επί 4,5 χρόνια να εμπαίξουν τον Κρητικό λαό. Με τις αλληλοαναιρούμενες “εξαγγελίες” τους, χωρίς καμιά εξασφάλιση χρηματοδότησης, χωρίς μελέτες, αλλά με μια “μολυβιά” πάνω σε ένα λευκό χαρτί, είχαν την εντύπωση ότι μπορούσαν να μας κοροϊδέψουν…

Γι’ αυτό και οι συγκεκριμένες ανακοινώσεις που έκαναν το περασμένο Σάββατο για το νέο ΒΟΑΚ ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο υπουργός Υποδομών Κώστας Καραμανλής, προκάλεσαν δικαιολογημένη θλίψη και απογοήτευση στον κ. Παππά και τους “συντρόφους” του.

Και επειδή “το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη”, ο κ. Παππάς αποφάσισε να επεκτείνει την “κριτική” και τις ύβρεις του και σε γενικότερα θέματα κυβερνητικής πολιτικής. Από το προσφυγικό, μέχρι τα εθνικά θέματα, την πορεία της οικονομίας, και ό,τι άλλο θεώρησε ότι “εξυπηρετεί” την αντιπολιτευτική τακτική του κόμματός του.

Κοινό στοιχείο των δηλώσεων του πρώην υπουργού, είναι το δήθεν οργισμένο ύφος, και η ανάδειξη της ψευδολογίας σε “επιστήμη”.

Δυστυχώς, ο κ. Παππάς, όπως και ο ΣΥΡΙΖΑ, βρίσκονται πλέον σε δεινή θέση. Διαπιστώνουν, όσο περνά ο καιρός, πως δεν συγκινούν πλέον κανένα. Ο Ελληνικός λαός τους έχει στρέψει τα οπίσθια. Και τους έχει συνδέσει με το παρελθόν, με το χαμένο χρόνο και τις χαμένες ευκαιρίες της χώρας, που η Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας αγωνίζεται να επανορθώσει και να αποκαταστήσει. Εμείς κύριε Παππά θα συνεχίσουμε να υλοποιούμε όλα όσα έχουμε εξαγγείλει και εσείς μπορείτε να συνεχίσετε τον κατήφορο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί