Αυτοψία στον κοινόχρηστο χώρο επί της 62 Μαρτύρων

Στις εργασίες ο Δήμαρχος Ηρακλείου

Την πρόοδο των εργασιών διαμόρφωσης του κοινοχρήστου χώρου επί της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων είχε την ευκαιρία να διαπιστώσει το πρωί της Τετάρτης 12 Φεβρουαρίου ο Δήμαρχος Ηρακλείου Βασίλης Λαμπρινός. 

Ο Δήμαρχος, συνοδευόμενος από τον σύμβουλό του Στέλιο Μικράκη, πραγματοποίησε αυτοψία στο σημείο και ενημερώθηκε για την πορεία του έργου από την εκπρόσωπο της αναδόχου εταιρείας. 

Υπενθυμίζεται ότι στην συγκεκριμένη έκταση 3.520,89 τετραγωνικών μέτρων,  στην συμβολή της Λεωφόρου 62 Μαρτύρων με τις οδούς Ιωάννη Σωπασή και Αγίου Θωμά, προβλέπεται, μεταξύ άλλων, η δημιουργία παιδικής χαράς, μικρής πλατείας  με πατημένο χώμα, περιοχής με κερκίδες και παγκάκια, τοποθέτηση υδάτινου στοιχείου με πίδακες νερού, καθώς και φυτεύσεις σημαντικού αριθμού δέντρων, θάμνων και αρωματικών φυτών, ενώ δίδεται ιδιαίτερη έμφαση στην προσβασιμότητα των ατόμων με αναπηρία. 

Αμέσως μετά την επίσκεψή ο Δήμαρχος δήλωσε: «Δημιουργούμε έναν νέο κοινόχρηστο χώρο πρασίνου και αναψυχής που θα εξυπηρετεί κυρίως το Δειλινό και τα Καμίνια και θα αναβαθμίσει  αισθητικά λειτουργικά και περιβαλλοντικά την ευρύτερη περιοχή. Ευελπιστούμε ότι οι εργασίες θα έχουν ολοκληρωθεί τους επόμενους μήνες, ώστε οι δημότες να μπορούν να απολαύσουν αυτό το σημαντικό έργο».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί