Πολιτική καμπάνια της ΕΠΕΚΕ και του Τμήματος Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ για τις ΣΔΙΤ

Περιοδεία και συζήτηση με γιατρούς και εργαζόμενους θα πραγματοποιηθούν στο «Αττικόν» και στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας

Με αφορμή την επιλογή του νοσοκομείου «Αττικόν» και του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας ως τα πρώτα δημόσια νοσοκομεία για την πιλοτική εφαρμογή των Συμπράξεων Δημόσιου – Ιδιωτικού Τομέα ( ΣΔΙΤ), η ΕΠΕΚΕ και το Τμήμα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ οργανώνουν την Τετάρτη 19/2  στις 10:00 περιοδεία στο νοσοκομείο «Αττικόν» αντιπροσωπείας βουλευτών και στελεχών, με επικεφαλής τον τομεάρχη και πρώην υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό.

Η περιοδεία στο «Αττικόν» θα ολοκληρωθεί με ανοικτή συζήτηση στις 13:00 στο αμφιθέατρο του νοσοκομείου  με θέμα : «οι ΣΔΙΤ βλάπτουν σοβαρά τη δημόσια περίθαλψη και την τσέπη των ασθενών». Ομιλητές  θα είναι οι :  Ξανθός Ανδρέας, βουλευτής και τομεάρχης Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ,  Βαρνάβας Δημήτρης, μέλος του ΓΣ της ΟΕΝΓΕ και   Παντέλης Τάκης, μέλος του ΓΣ της ΠΟΕΔΗΝ.

Αντίστοιχη περιοδεία και συζήτηση με γιατρούς και εργαζόμενους θα πραγματοποιηθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας την Τετάρτη 26/2 .

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί