Κρήτη: Μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό του 43χρονου που σκότωσε τον πατέρα και τραυμάτισε τον γιο

Συνεχίζεται η μεγάλη επιχείρηση για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 43χρονου άνδρα, ο οποίος φέρεται να πυροβόλησε και να σκότωσε έναν 73χρονο πατέρα, τραυματίζοντας σοβαρά τον 45χρονο γιο του και πιο ελαφριά τον 52χρονο γαμπρό του, στις Κουρούνες Νεάπολης. Κίνητρο του ύποπτου δράστη, φέρεται να αποτέλεσαν οι κτηματικές διαφορές που είχε με τα θύματά του.

Δείτε: Κρήτη: Συναγερμός στην αστυνομία για πυροβολισμούς εναντίον πατέρα και γιου – Νεκρός ο πατέρας

Σύμφωνα με πληροφορίες, όπως αναφέρει το Ράδιο Λασίθι, ο ύποπτος δράστης έχει διαφύγει στα βουνά του Επάνω Μεραμβέλλου, όπου τον αναζητούσαν έως αργά τη νύχτα οι άνδρες της Αστυνομίας. Πρόκειται για μία περιοχή που ο ύποπτος γνωρίζει πολύ καλά και ως εκ τούτου, έχει περισσότερες πιθανότητες να διαφύγει της προσοχής των ομάδων αναζήτησης.

Η αστυνομία προχώρησε στην προσαγωγή του πατέρα του 43χρονου, προκειμένου να ενημερωθεί για τις διενέξεις που είχαν προηγηθεί μεταξύ του υπόπτου και των θυμάτων, για κτηματικές διαφορές.

Την ίδια ώρα, βαθιά είναι η οδύνη στην οικογένεια του 73χρονου θύματος της δολοφονίας και ταυτόχρονα η αγωνία για την εξέλιξη της υγείας του 45χρονου γιου του κορυφώνεται, καθώς δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή μετά τη χειρουργική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη. Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες ο τραυματίας δραστηριοποιείται στον τομέα του τουρισμού και είναι επιπλέον ιδιοκτήτης πολυτελούς ταξί.

Ο 52χρονος γαμπρός του θύματος, που βρισκόταν κοντά στον τόπο της δολοφονίας, στάθηκε τυχερός μέσα στην ατυχία του, καθώς τα σκάγια του δράστη δεν του προκάλεσαν σοβαρό τραυματισμό λόγω της απόστασης.

Το ανθρωποκυνηγητό της αστυνομίας στα ορεινά του Λασιθίου θα συνεχιστεί με το πρώτο φως της ημέρας, ενώ δεν αποκλείεται ο ύποπτος δράστης να παραδοθεί, προκειμένου να δώσει εξηγήσεις.

Αναλυτικά η χθεσινοβραδινή επίσημη ενημέρωση της ΕΛ.ΑΣ για το συμβάν αναφέρει τα εξής:

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη 43χρονου ημεδαπού, ο οποίος κατηγορείται για ανθρωποκτονία 73χρονου ημεδαπού και για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος ακόμη ενός ημεδαπού 45 ετών, στο Λασίθι.

Ειδικότερα, σήμερα (10.02.2020) το απόγευμα σε περιοχή του Δήμου Αγίου Νικολάου, ο 43χρονος πυροβόλησε με κυνηγετικό όπλο σε βάρος των ανωτέρω ημεδαπών, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό του 73χρονου, τον σοβαρό τραυματισμό του 45χρονου και τον τραυματισμό ακόμη ενός ημεδαπού ηλικίας 52 ετών.

Στη συνέχεια επιβιβάστηκε σε Ι.Χ.Φ. όχημα ιδιοκτησίας του και διέφυγε προς άγνωστη κατεύθυνση.
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Αγίου Νικολάου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί