Πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του Σωματείου Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου

Ανακοίνωση εξέδωσε το Σωματείο Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου, σχετικά με την Γενική Συνέλευση που πραγματοποίησε στο Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου.

Αναλυτικά, η ανακοίνωση:

Πολύ μικρή αποδείχθηκε  η αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Ηρακλείου και παρά την σφοδρή βροχόπτωση που συνέπεσε πριν και κατά την διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης των Ξενοδοχοϋπαλλήλων Ν. Ηρακλείου που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 6 Φεβρουαρίου 2020   η παρουσία των συναδέλφων ήταν καταλυτική.

Αποτελεί δικαίωση και τιμή η παρουσία τους , μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε την προσπάθεια με σκοπό το όφελος των συναδέλφων εργασιακά, οικονομικά και κοινωνικά.   

Ο Πρόεδρος ανέδειξε την πλούσια δράση του Σωματείου μέσα από τον Διοικητικό Απολογισμό , ενημέρωσε τους εργαζόμενους για θέματα εργασιακά , ασφαλιστικά και επίσης για το πρόγραμμα διεκδικήσεων.

Η Γενική Συνέλευση ενέκρινε και υπερψήφισε τον Διοικητικό και τον Οικονομικό Απολογισμό καθώς και τον Προϋπολογισμό του 2020.

Τονίστηκε ότι μέσα από την ενότητα και την ενημέρωση η φωνή μας γίνεται ποιο δυνατή. Ο συλλογικός αγώνας θα είναι συνεχής και  επιτελικός στόχος μας είναι η βελτίωση των συνθηκών εργασίας και η ποιότητα ζωής των εργαζομένων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί