Ν. Παππάς: Η ΝΔ έχει τρακάρει μετωπικά με τα προεκλογικά της ψέματα

«Η ΝΔ έχει τρακάρει μετωπικά με τα τερατώδη προεκλογικά της ψέματα. Όχι μόνο στα θέματα οικονομίας αλλά και στα μεγάλα εθνικά θέματα, όπως η συμφωνία των Πρεσπών. Έπεσαν πάνω στα ψέματά τους για το προσφυγικό. Έχουν στον DNA τους να διχάζουν το λαό και δεν μπορούν να δώσουν λύσεις. Ξεκινούν τη χαζομάρα του πλωτού τοίχους, αναπαράγουν τα στερεότυπα για εισβολείς και τελικά έρχονται αντιμέτωποι με τους δικούς τους αυτοδιοικητικούς, που αρνούνται να δεχθούν πρόσφυγες στις περιοχές τους».

Δείτε επίσης: Ν. Παππάς από το Ηράκλειο: Ο κ. Μητσοτάκης εμπαίζει το λαό της Κρήτης για τον ΒΟΑΚ και το αεροδρόμιο στο Καστέλι

Με αυτά τα λόγια περιέγραψε τα αδιέξοδα της κυβέρνησης Μητσοτάκη, ο βουλευτής και τομεάχης Οικονομίας του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Παππάς, στην πολιτική εκδήλωση που διοργάνωσε στο Ηράκλειο η Νομαρχιακή Επιτροπή Ανασυγκρότησης του κόμματος.

Στην ομιλία του ο Νίκος Παππάς επικεντρώθηκε σε θέματα οικονομίας. «Το πρωί πληροφορήθηκα τα στοιχεία που δείχνουν πτώση του δείκτη βιομηχανικής παραγωγής κατά  4%. Στην αγορά εργασίας, ο αριθμός των ανέργων ξεπέρασε ξανά το 1 εκατομμύριο. Και σε αυτές τις δυσμενείς εξελίξεις η κυβέρνηση επιλέγει να παγώσει τα μεγάλα έργα», σχολίασε ο Νίκος Παππάς και αναφερόμενος στο θέμα της ακύρωσης του διαγωνισμού για τον ΒΟΑΚ είπε: «Αντιλαμβάνομαι τον θυμό σας. Δυστυχώς ίδια αισθήματα έχουν οι πολίτες στην Πελοπόννησο, με την ακύρωση της κατασκευής του δρόμου Πάτρας – Πύργου, στην Αθήνα για την γραμμή 4 του μετρό, στη Θεσσαλία για μεγάλα οδικά έργα, στη Θεσσαλονίκη επίσης για το μετρό και σε πολλές άλλες περιοχές με ακυρώσεις σημαντικών έργων».

Η χώρα για πρώτη φορά είχε αναπτυξιακή στρατηγική επί κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, είπε ο Νίκος Παππάς. Αντίθετα «η αντίληψη της Δεξιάς είναι ότι η πολιτεία δεν μπορεί να κάνει τίποτα άλλο από το να λειτουργεί ως ναρκαλιευτής. Δηλαδή να αφήνει τον επενδυτή να επιλέξει που θα επενδύσει και να πηγαίνει μπροστά η πολιτεία για να αφαιρεί τις νάρκες, δηλαδή την προστασία του περιβάλλοντος, τα δικαιώματα των εργαζομένων και όλα όσα θεωρεί εμπόδια η Δεξιά. Έρχονται να επαναλάβουν τις ίδιες καταστρεπτικές πολιτικές του παρελθόντος, αλλά έχουν την δυσκολία να μην υπάρχει σαν άλλοθι το ΔΝΤ».

Νωρίτερα, στην κατάμεστη αίθουσα Μανώλης Καρέλης, του δημοτικού κτιρίου στην οδό Ανδρόγεο, ο Νίκος Παππάς έκοψε την βασιλόπιτα της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου, παρουσία των τριών τοπικών βουλευτών του κόμματος.

inotos.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί