Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε νέο κρησφύγετο του «τοξοβόλου» του Συντάγματος

Επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής πραγματοποιήθηκε σε διαμέρισμα στο κέντρο της Αθήνας μετά από πληροφορία ότι από εκεί είχε περάσει ο «τοξοβόλος του Συντάγματος».

Σύμφωνα με πληροφορίες μετά τη δημοσιοποίηση των στοιχείων των συλληφθέντων από την ΕΛΑΣ, υπήρξαν κλήσεις πολιτών που έδιναν πληροφορίες για τον «τοξοβόλο».

Σύμφωνα με πληροφορίες, το διαμέρισμα βρίσκεται στα Σεπόλια και από αυτό έχει περάσει ο «τοξοβόλος».

Όπως ανακοινώθηκε από την ΕΛΑΣ, από μεσημβρινές ώρες χθες (09-02-2020) διενεργείται νομότυπη έρευνα σε διαμέρισμα στην Αθήνα το οποίο, όπως διαπιστώθηκε, ενοικίαζε η μία από τις δύο γυναίκες που συνελήφθη από την Αντιτρομορατική, χρησιμοποιώντας τα πλαστά στοιχεία ταυτότητας, από το μήνα Οκτώβριο του έτους 2019.

Κατά την έρευνα, μέχρι στιγμής, έχουν βρεθεί και κατασχεθεί, μεταξύ άλλων:

  • 2 κινητά τηλέφωνα, εκ των οποίων το ένα σε λειτουργία,
  • φορητός ηλεκτρονικός υπολογιστής,
  • πλήθος κλειδιών και
  • φορητός ασύρματος.

Σημειώνεται πως πριν από μερικές ημέρες, σε διαμέρισμα, το οποίο βρίσκεται στην οδό Ναυάρχου Βότση 3 και θεωρείται κρησφύγετο της ομάδας, πραγματοποιήθηκε έρευνα από την Αντιτρομοκρατική και την Εγκληματολογική Υπηρεσία, κατά την οποία, εκτός των άλλων, βρέθηκε πλούσιο ψηφιακό υλικό, καθώς και ανταλλακτικά για drone, κλειδιά, πολλά ρούχα, και άλλο υλικό, που εξετάζεται στα εγκληματολογικά εργαστήρια.

Όπως διαπιστώθηκε από τη μέχρι στιγμής έρευνα, το συγκεκριμένο διαμέρισμα είχε ενοικιαστεί από τη φίλη του «Τοξοβόλου» με τα πραγματικά στοιχεία της, τον Σεπτέμβριο του 2019, χωρίς όμως να έχει δηλώσει την ενοικίαση.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μετά τη δημοσιοποίηση των πλαστών ταυτοτήτων, που είχαν στην κατοχή τους κατά τη σύλληψη, ο «Τοξοβόλος», η 26χρονη και η 28χρονη, η οποία έχει καταδικαστεί ερήμην σε πολυετή κάθειρξη για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα, η Αντιτρομοκρατική πληροφορήθηκε ότι η 26χρονη εμφανιζόταν τον τελευταίο καιρό στην γειτονιά στα Πατήσια, όπου στήθηκε ενέδρα των αστυνομικών.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί