“Κλοιός” σε Μητσοτάκη ώστε να μη φτάσουν οι διαμαρτυρίες μελών της ΝΔ και πολιτών της Κρήτης!

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έρχεται σήμερα στο Ηράκλειο και μετά πάει (νέες) διακοπές στα Χανιά, με το βάρος όμως των όσων προεκλογικά είχε υποσχεθεί και ακύρωσε μέσα σε μερικούς μόνο μήνες. Από τις συντάξεις και τους μισθούς, τις φοραπαλλαγές της μεσαίας τάξης, μέχρι την κατάργηση της συμφωνίας των Πρεσπών, υποσχέσεις που αποδείχτηκαν συνειδητά ψέματα. Μέχρι την πολιτική που απαξιώνει και ιδιωτικοποιεί την Παιδεία και την Υγεία, την πολιτική που κάνει τον ρατσισμό επίσημη “εθνική θέση”, την πολιτική του “νόμου και της τάξης”…

Όλα αυτά που ήδη προκαλούν πολύ έντονες αντιδράσεις και κύμα διαμαρτυριών ή αποχωρήσεων στην Κρήτη και στις οργανώσεις της ΝΔ. Όπως μάλιστα αποκάλυψε το Candiadoc, στο Ηράκλειο ήδη υπογράφεται κείμενο με περισσότερες από 400 υπογραφές μελών και στελεχών της ΝΔ που απειλούν με αποχώρηση ως αντίδραση σε πολλές επιλογές της κυβέρνησης.

Δείτε: Αναβρασμός στην ΝΔ Ηρακλείου και κείμενο αποχωρήσεων σε Μητσοτάκη με εκατοντάδες υπογραφές!

Μάλιστα οι έχοντες την πρωτοβουλία της συγκέντρωσης των υπογραφών έχουν ζητήσει εδώ και μέρες να υπάρξει συνάντηση με τον πρωθυπουργό ώστε να του παραδοθεί το κείμενο με τις υπογραφές, αλλά φαίνεται ότι δεν υπάρχει “φως”, καθώς γύρω από τον κ. Μητσοτάκη έχει διαμορφωθεί ένας κλοιός, ακριβώς για να μην τον “αγγίξουν” τέτοιες διαμαρτυρίες πολιτών ή μελών της ΝΔ! Χαρακτηριστικό είναι ότι ακόμα και στην περιοχή του αεροδρομίου Καστελίου, όπου θα βρίσκεται στις 11 το πρωί, δεν υπάρχει χώρος είτε για διαμαρτυρίες σε σχέση με το ίδιο το αεροδρόμιο, είτε άλλης μορφής και περιεχομένου. Κι αυτό για να πλησιάσει κάποιος στον χώρο θα πρέπει να έχει πρόσκληση ή κάποια ειδικά άδεια.

“Θέλουμε να εκφράσουμε στον πρωθυπουργό την ανησυχία μας για πολλά, αλλά δεν μπορούμε καν να τον πλησιάσουμε”, λένε στελέχη της ΝΔ από εκείνα που υπογράφουν το κείμενο στο Ηράκλειο… “Είναι σα να τον έχουν βάλει κάποιοι σε ένα γυάλινο κλουβί ώστε να μη μας ακούσει…”

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί