ΣΥΡΙΖΑ: Τελικά ο κ. Μητσοτάκης διαψεύδει τις δηλώσεις Ερντογάν για συνεννόηση στα Ίμια;

Ο ΣΥΡΙΖΑ διερωτάται εάν ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα διαψεύσει ή όχι τις δηλώσεις του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν σχετικά με τα όσα ειπώθηκαν από τον Τούρκο πρόεδρο για συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση.

Δείτε επίσης: Διαψεύδει τις δηλώσεις Ερντογάν για τα Ίμια ο υπουργός Εθνικής Άμυνας

Παναγιωτόπουλος διαψεύδει… Παναγιωτόπουλο

Στον ΣΥΡΙΖΑ τόνισαν ότι παρά το γεγονός πως έχουν περάσει δύο ημέρες από τις δηλώσεις Ερντογάν, η κυβέρνηση δεν έχει τοποθετηθεί. Μάλιστα, η αξιωματική αντιπολίτευση καταλήγει με την εξής προτροπή προς την κυβέρνηση: «Ας καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι στα κρίσιμα εθνικά θέματα απαιτείται σοβαρότητα και δεν χωρούν τέτοιοι επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί».

Η ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ

Έχουν περάσει δύο μέρες από τις δηλώσεις Ερντογάν για συνεννόηση με την ελληνική κυβέρνηση να μην πάει Έλληνας αξιωματούχος στα Ίμια και για συνομιλίες των Υπουργών Άμυνας για αντίστοιχες διαδικασίες σε άλλα νησιά, και μέχρι στιγμής η κυβέρνηση:

  • έσπευσε να απαντήσει μόνο στον ΣΥΡΙΖΑ μέσω του ΥΠΕΞ,
  • σήμερα, με ανακοίνωση του ΥΠΕΘΑ, αμφισβήτησε το ρεπορτάζ δημοσιογράφου που μιλούσε για διάψευση του Τούρκου προέδρου, επικαλούμενος τον ίδιο τον Υπουργό Άμυνας.

Για την ταμπακιέρα όμως, η κυβέρνηση δεν έχει πει απολύτως τίποτα: Τελικά διαψεύδει τις δηλώσεις του Τούρκου προέδρου ή όχι ;

Επιτέλους, ας καταλάβουν στην κυβέρνηση ότι στα κρίσιμα εθνικά θέματα απαιτείται σοβαρότητα και δεν χωρούν τέτοιοι επικίνδυνοι ερασιτεχνισμοί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί