Ηράκλειο: Αίσιο τέλος στην πολύμηνη εξαφάνιση 18χρονης

Έληξε η περιπέτεια της Σιπράνζα Μ., 18 ετών, δίνοντας τέλος στην αγωνία των δικών της ανθρώπων που την αναζητούσαν. Η Σιπράνζα Μ. εντοπίστηκε στις 2/1/2020 από τους οικείους της. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα 5/2/2020 για την εύρεση της Σιπράνζα Μ. και άμεσα προχώρησε στην λήξη της δημοσιοποίησης των στοιχείων.

Η 18χρονη είχε εξαφανιστεί στις 27/10/2019 και ώρα 18:00, από την περιοχή του Ηρακλείου, Κρήτης.

Δείτε: Ηράκλειο: Amber Alert από το «Χαμόγελο του Παιδιού» για την εξαφάνιση της 18χρονης μητέρας

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είχε ενημερωθεί για την εξαφάνιση της Σιπράνζα Μ. στις 3/11/2019 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ενήλικης κατόπιν εισαγγελικής εντολής.

To Χαμόγελο του Παιδιού όπως αναφέρει σε ανακοίνωση του θα βρίσκεται κοντά στην Σιπράνζα Μ. και τους οικείους της για την παροχή ψυχολογικής υποστήριξης και οτιδήποτε άλλο χρειαστεί.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού με τη βοήθεια των Μ.Μ.Ε., των Αρχών, των φορέων και των απλών πολιτών έχει κατορθώσει να κινητοποιήσει όλη την ελληνική κοινωνία και να βρει πολλά παιδιά τα οποία αναζητούνται. Καταλυτικό ρόλο παίζει συνήθως η δημοσιοποίηση μιας εξαφάνισης από τα Μ.Μ.Ε και από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης» σημειώνει και τονίζει ότι η συμμετοχή όλων μας, βοηθά να βρεθούν τα άτομα που βρίσκονται σε κίνδυνο, διότι η εξαφάνιση ενός ατόμου ανεξαρτήτως χρώματος, καταγωγής και θρησκείας είναι ένα πολύ σοβαρό γεγονός, για όποιο λόγο και αν γίνεται.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί