Έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Επισιτισμού και Διασκέδασης Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Συλλόγου στην αιθουσα του Επιμελητηρίου Ηρακλειου και ήταν όλοι εκεί. Μέλη, εκπρόσωποι της Αυτοδιοίκησης, δημοσιογράφοι, και επιχειρηματίες του χώρου.

Την εκδήλωση τιμησαν με την παρουσία μεταξυ άλλων οι βουλευτές Μάξιμος Σενετάκης και Λογιάδης Γιώργος ,Πρόεδρος της ΟΕΒΕΝΗ Λεκάκης Χαράλαμπος,οι Αντιδήμαρχοι Πατακος Μαρινος, Αγγελάκης Νίκος, Καναβάκη Μαρία,Παπαδάκη Ρένα ,Βαρδαβάς Κωστας , ο Δήμαρχος Χερσονήσου Γιάννης Σεγκος,ο Πρόεδρος του ΕΡγατικού Κέντρου Βοργιας Στελιος , ο Πρόεδρος του εμπορικού Συλλόγου Κουμαντακης Μανώλης, ο  πρόεδρος των τουριστικών πρακτόρων Βλατακης Μιχαήλ, ο πρόεδρος εργαζομένων εστίασης Ριζικιανακη Μιχαλης , ο διοικητής τουριστικής αστυνομίας Βαγγέλης Γαργανουρακης , ο Πρόεδρος Δακε εφοριακών , ο Αναπληρωτής προϊσταμένου ΥΕΔΕ Σταύρος Σπυριδακης , ο Αναπληρωτής Διοκητη Πυροσβεστικής  κ.Ψυχαρακης, ο Γιακουμακης  Γιώργος εκπροσωπος του κ. Αυγενάκη, η Ανυφαντακη πρόεδρος Α κεντρικου διαμερισματος .

Η πρόεδρος Μαρία Αντωνακάκη και τα μέλη του Συμβουλίου ευχήθηκαν σε όλους καλή χρονιά,και δήλωσαν έτοιμοι για δράσεις καθώς και διάλογο με τους φορείς για θέματα που απασχολούν τον κλάδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί