“Θετική η οριοθέτηση θέσεων στάθμευσης στην Παλιά Πόλη του Ηρακλείου”

Θετική χαρακτηρίζει την προτεινόμενη στο σημερινό δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου οριοθέτηση και παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στους μόνιμους κατοίκους της παλιάς πόλης, η Συντονιστική Επιτροπή  Κατοίκων Κέντρου/ Σύλλογος για την Ποιότητα Ζωής στο Ηράκλειο.

Η ανακοίνωση

ΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΒΗΜΑ

            Με ικανοποίηση βλέπουμε να μπαίνει για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο Ηρακλείου της  5ης-2-2020 η εισήγηση της Επιτροπής Κυκλοφορίας  για την έκδοση τοπικής κανονιστικής διάταξης σχετικής με την  οριοθέτηση και παραχώρηση θέσεων στάθμευσης στους μόνιμους κατοίκους της παλιάς πόλης. Θεωρούμε πως γίνεται το πρώτο βήμα για την επίλυση ενός σοβαρού προβλήματος που αντιμετωπίζουν πολλοί  κάτοικοι του κέντρου. Παράλληλα, αισιοδοξούμε πως η υλοποίηση του μέτρου αυτού μπορεί να γίνει  προπομπός και άλλων ρυθμίσεων που, βάζοντας τάξη στις διάφορες λειτουργίες και χρήσεις του χώρου, θα οδηγήσουν σε ουσιαστική βελτίωση της ποιότητας ζωής όλων μας.

Για τους παραπάνω λόγους καλούμε όλες τις δημοτικές παρατάξεις  να υπερψηφίσουν την παραπάνω εισήγηση. Επίσης καλούμε τη δημοτική αρχή να επιταχύνει τις διαδικασίες αναθεώρησης της κυκλοφοριακής μελέτης της Παλιάς Πόλης.

                                                                                      

Συντονιστική Επιτροπή  Κατοίκων Κέντρου/ Σύλλογος για την Ποιότητα Ζωής στο Ηράκλειο

  •  

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί