Συνάντηση Δημάρχου Βασίλη Λαμπρινού με τον Βουλευτή Χάρη Μαμουλάκη

Συνάντηση με τον Δήμαρχο Ηρακλείου Βασίλη Λαμπρινό πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας 3/2 στη Λότζια, ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ ν. Ηρακλείου Χάρης Μαμουλάκης.

Κατά τη συνάντηση, ο Χάρης Μαμουλάκης ενημέρωσε το Δήμαρχο Ηρακλείου για την πρωτοβουλία του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου να κηρύξει σε κλιματική και περιβαλλοντική κατάσταση έκτακτης ανάγκης την Ευρώπη και να ζητήσει από τα κράτη μέλη, μέσω των Περιφερειακών και Τοπικών Αυτοδιοικήσεων, να πράξουν αναλόγως, ενισχύοντας τις διεθνείς προσπάθειες καταπολέμησης και περιορισμού της συγκεκριμένης απειλής.

Οι δυο άνδρες συζήτησαν επίσης διάφορα θέματα που απασχολούν τον Δήμο και άπτονται της κεντρικής διοίκησης, όπως είναι η χερσαία ζώνη του λιμένα, η αξιοποίηση του αεροδρομίου «Νίκος Καζαντζάκης», κ.α., με τον Χάρη Μαμουλάκη να τονίζει ότι θα εξακολουθήσει να υποστηρίζει με κάθε διαθέσιμο τρόπο τις προσπάθειες του Δήμου Ηρακλείου.

Ο Χάρης Μαμουλάκης τέλος, ενημέρωσε τον Δήμαρχο Ηρακλείου για την απάντηση που έλαβε το πρωί της Δευτέρας 3/2 από τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας σε Ερώτηση που είχε καταθέσει για την παραχώρηση του στρ. Μπετεινάκη στο Δήμο, σύμφωνα με την οποία υπεγράφη η σχετική εισήγηση παραχώρησης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί