Το Τμ. Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ για το εργατικό ατύχημα στα διυλιστήρια της «Motor Oil»

Ανακοίνωση εξέδωσε το τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με το εργατικό ατύχημα στα διυλιστήρια της «Motor Oil».

Δείτε: Εργατικό ατύχημα με 4 σοβαρά τραυματίες στα διυλιστήρια της «Motor Oil»

Στην ανακοίνωσή του, τονίζει τη συνεχή υποβάθμιση των ελεγκτικών μηχανισμών και του γενικευμένου κλίματος εργοδοτικής ασυδοσίας που έχουν προκαλέσει οι κυβερνητικές πολιτικές.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Τμήματος Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ:

«Το Τμήμα Εργατικής Πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ εκφράζει την οδύνη του για το τραγικό εργατικό ατύχημα στις εγκαταστάσεις της ΜΟΤΟΡ ΟΙΛ και τη συμπαράστασή του στους τέσσερεις εργαζόμενους που νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση και στις οικογένειές τους.

Δυστυχώς ένα ακόμα σοβαρό εργατικό ατύχημα το τελευταίο διάστημα, αναδεικνύει με τραγικό τρόπο την έλλειψη βασικών μέτρων υγείας και ασφάλειας στις επιχειρήσεις, η οποία επιδεινώνεται συνεχώς λόγω της υποβάθμισης των ελεγκτικών μηχανισμών και του γενικευμένου κλίματος εργοδοτικής ασυδοσίας που έχουν προκαλέσει οι κυβερνητικές πολιτικές.

Απαιτούμε την  διαλεύκανση των συνθηκών κάτω από τις οποίες συνέβη το τραγικό ατύχημα, την άμεση απόδοση ευθυνών  και την ενεργοποίηση των ελεγκτικών μηχανισμών για την προστασία της υγείας και ασφάλειας του κόσμου της εργασίας.

Ευχόμαστε πλήρη και ταχεία ανάρρωση στους τέσσερις εργαζόμενους».


Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί