Ραντεβού…το 2022 για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση σε νοσοκομείο της Κρήτης!

Ούτε 6 μήνες, ούτε ένα χρόνο, αλλά δύο ολόκληρα χρόνια, το Φεβρουάριο του 2022 θα εξεταστεί η γυναίκα που αιτήθηκε για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση στο δημόσιο νοσοκομείο του νομού Χανίων.

Όπως ανέφερε σε επικοινωνία με το zarpanews.gr η κόρη της ηλικιωμένης, στην αρχή πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος και επικοινώνησε με το νοσοκομείο απλά για να λάβει επιβεβαίωση της απογοητευτικής πραγματικότητας.

Όπως σχολίασε, η μητέρα της πήγε σήμερα στο Νοσοκομείο Χανίων να κλείσει ένα ραντεβού για να κάνει γαστροσκόπηση και κολονοσκοπηση. Την πήρε τηλέφωνο αμέσως μετά για να της πει ότι τον άλλο μήνα, σε μερικές μέρες δηλαδή, θα κάνει την εξέταση και ήταν πολύ χαρούμενη. Όταν όμως πήγε σπίτι και είδαν με τον αδερφό της το χαρτάκι, η απογοήτευση ήταν μεγάλη. Το ραντεβού έχει κλειστεί για το 2022.

Η αντίδραση της ίδιας της ασθενούς:

«Όταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω; Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ. Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν.»

Ενημερώθηκε ο Β. Κικίλιας

Για την καταγγελία που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδυκτίου, πληροφορήθηκε και ο Β.Κικιλίας ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Η απάντηση του Νοσοκομείου Χανίων

Από την πλευρά του, το νοσοκομείο σε ανακοίνωσή του επισήμανε οτι η νέα Διοίκηση του σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με
ακόμη έναν.

Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου.

Ακόμα, επισημαίνεται οτι τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.

zarpanews.gr 

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Ραντεβού…το 2022 για γαστροσκόπηση και κολονοσκόπηση σε νοσοκομείο της Κρήτης!”

  1. Anti-logos

    Θα “επανα-προγραμματιστούν” τα ραντεβού για το ……’23 – ’24 και βάλε. Η κυρία φυσικά θα πληρώσει τους ιδιώτες για την εξέταση της (όπως έκανα και εγώ για ένα υπέρηχο με ραντεβού….10 μηνών) και εύχομαι τουλάχιστον να έχει τα χρήματα, που φυσικά θα λείψουν από τον οικογενειακό προϋπολογισμό. Εξάλου αυτό είναι το πρόγραμμα του τριπλοεπιτυχημένου “υπουργού”(!)
    Μπορεί να μην είναι και τόσο τραγικό, όσο η “κολονοσκόπηση”(!) που ήδη άρχισε να εφαρμόζει το “επιτελικό κράτος κληρονομιά”(!) στο 99,9% του Ελληνικού λαού.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί