«Στίγμα θανάτου»: Παρουσιάζεται το βιβλίο του Αλκιβιάδη Σκουλά

Οι εκδόσεις Λυκόφως και το βιβλιοπωλείο Πολύγραφος οργανώνουν μια βραδιά για τους φίλους της λογοτεχνίας και ειδικά της αστυνομικής, στον χώρο του βιβλιοπωλείου (Χάνδακος 8, Ηράκλειο), όπου την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου από τις 19.00 έως τις 21.00 θα βρίσκεται ο συγγραφέας του μυθιστορήματος «Στίγμα θανάτου» Αλκιβιάδης Σκουλάς, για να συζητήσει με τους αναγνώστες και να υπογράψει αντίτυπα του βιβλίου του.

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΒΙΒΛΙΟΥ

Πρωταγωνιστής του αστυνομικού θρίλερ του Αλκιβιάδη Σκουλά «Στίγμα θανάτου» ο επιθεωρητής Τζέικ Φοξ, ο οποίος θα καταλήξει στο συμπέρασμα πως η δολοφονία του ιδιοκτήτη ενός μικρού ξενοδοχείου στο Ρόξβιλ δεν σχετίζεται με ξεκαθάρισμα λογαριασμών, αλλά με κάτι βαθύτερο και σκοτεινό. Λίγες ημέρες αργότερα, ένας άντρας χάνει τη ζωή του σε τροχαίο, αλλά τα στοιχεία δείχνουν προμελετημένο έγκλημα. Κι ενώ ο Φοξ προσπαθεί να εξιχνιάσει τις δύο υποθέσεις, την κλειστή και φιλήσυχη κοινωνία του Ρόξβιλ συγκλονίζει άλλη μία δολοφονία.

Κι ενώ τα κομμάτια του παζλ που καλείται να συνθέσει ο επιθεωρητής αυξάνονται, καθήκοντα αρχηγού στο τοπικό αστυνομικό τμήμα αναλαμβάνει η Εύα Κρουζ, η οποία ξυπνάει στον Τζέικ Φοξ μνήμες από το παρελθόν.

Και το Ρόξβιλ βυθίζεται στο σκοτάδι του μυστηρίου…

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί