Κρήτη: Συναγερμός για φωτιά σε εγκαταλειμμένο κτίσμα στο κέντρο της πόλης (φωτο)

Συναγερμός σήμανε το βράδυ της Τετάρτης στην Πυροσβεστική Χανίων, εξαιτίας μιας φωτιάς σε εγκαταλελειμμένο οίκημα στο κέντρο της πόλης.

Η φωτιά προκλήθηκε λίγο μετά τις 21.00, υπό άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, σε ένα στρώμα που υπήρχε εκτεθειμένο στο οίκημα που βρίσκεται επί των οδών Πεζάνου και Αντ. Μελιδόνη. Στο κτίριο, το οποίο σύμφωνα με πληροφορίες του zarpanews.gr, ανήκει σε 16 κληρονόμους, το τελευταίο διάστημα διέμεναν κάποιοι καταληψίες. Στο χώρο υπήρχαν 2-3 καρέκλες, ένα στρώμα, μια κουβέρτα και κάτι κεριά. Πολλές φορές μάλιστα, είχε κληθεί η αστυνομία για να βγάλει από το κτίριο τους άστεγους, αλλά εκείνοι επέστρεφαν.Τη φωτιά αντιλήφθηκε κάτοικος της περιοχής που ειδοποίησε την Πυροσβεστική. Στο σημείο έσπευσαν άμεσα δύο οχήματα με 6 άνδρες που μετά από λίγη ώρα προχώρησαν στην κατάσβεση, προτού οι φλόγες επεκταθούν στα διπλανά κτίρια.

Στο περιστατικό κατέφθασε και περιπολικό της αστυνομίας, το οποίο αφού είδε ότι στο κτίριο δεν υπήρχαν αντικείμενα αξίας, αποχώρησε.Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του περιστατικού διενεργεί το αρμόδιο τμήμα της Πυροσβεστικής.

zarpanews.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί