Η κοπή της πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγ. Αικατερίνης Ηρακλείου

Πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/01/2020 και για 35η  συνεχή χρονιά, η πατροπαράδοτη τελετή της κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, της ομώνυμης Συνοικίας του Ηρακλείου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν, η Πρόεδρος Εφετών κα Μαρία Ταρουδάκη. Ο πρώην Δήμαρχος Ηρακλείου κος Μιλτιάδης Φαρσάρης. Οι αντιδήμαρχοι κα Μαρία Καναβάκη και Νίκος Αγγελάκης. Ο εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο 3.7.5» κος Νίκος Γιαλιτάκης. Ο εκπρόσωπος της δημοτικής κίνησης «Ηράκλειο Ενεργοί Πολίτες» κος Σπύρος Δοκιανάκης. Ο επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Συν+ΠΡΑΞΗΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και της «Άμεσης Δημοκρατίας» κος Πέτρος Ινιωτάκης. Η επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Ηράκλειον Αξίζει» κα Βαγγελιώ Σχοιναράκη. Ο επικεφαλής δημοτικής κίνησης «Ηράκλεια Πρωτοβουλία» κος Μαν. Βασιλάκης. Ο Κοσμήτορας του Τμήματος Μαθηματικών και π. Πρύτανης του Πανεπιστημίου Κρήτης κος Μιχάλης Ταρουδάκης. Δ/ντές, καθηγητές και δάσκαλοι των σχολείων της περιοχής, και εκατοντάδες κάτοικοι της Συνοικίας της Αγίας Αικατερίνης.

    Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης τιμήθηκε ο Dr Σπυρίδων Δοκιανάκης κάτοικος της περιοχής και μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου, για την εκλογή του στο δημοτικό συμβούλιο Ηρακλείου.  

    Την εκδήλωση λάμπρυνε με την παρουσία της,  και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, η εξαιρετική Μικτή Χορωδία του Πολιτιστικού Συλλόγου Αγίας Αικατερίνης, με έργα κλασικού, σύγχρονου και έντεχνου  ρεπερτορίου υπό την διεύθυνση του μαέστρου κου Μάνου Διακοσταμάτη. Στο πιάνο ο μουσικός κος Άγγελος Αντωνάκης.

     Στην κλήρωση που ακολούθησε η τυχερή που έλαβε το ΑγιοΚωνσταντινάτο ήταν η Ελένη Κυπραίου, μαθήτρια δημοτικού σχολείου. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί