Τι αποφάσισε το Κοινοτικό Συμβούλιο Ν. Αλικαρνασσού για την πρόταση δημιουργίας Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο πρώην κέντρο «Φάρος»

Το Κοινοτικό Συμβούλιο της Νέας Αλικαρνασσού συνεδρίασε στις 23/01/2020 με θέμα συζήτησης την αξιοποίηση του δημοτικού ακινήτου <<πρώην  κέντρο Φάρος>>. Στο συμβούλιο παραβρέθηκαν οι αντιδήμαρχοι κ. Σισαμάκης Γεώργιος ο κ. Αγγελάκης Νικόλαος και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι από το δήμο Ηρακλείου κ. Γιαουρτάς Δημήτριος ο κ. Περισυνάκης Αντώνης και η κ. Λεμονή Θεοδώρα όπου ομόφωνα αποφασίστηκε ότι η πρόταση του κ. Παττακού Μαρίνου για την δημιουργία Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας στο  ακίνητο του <<πρώην κέντρου Φάρος>> δεν αποτελεί πρόταση που συνάδει με τις προτεραιότητες και τις ανάγκες της περιοχής της Νέας Αλικαρνασσού. 

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του συμβουλίου, αποφασίστηκε να προωθηθεί στο δημοτικό συμβούλιο μελέτη αξιοποίησης της ευρύτερης περιοχής του κέντρου φάρος με συμμετοχή συμβουλευτικού χαρακτήρα μηχανικών της περιοχής της Αλικαρνασσού που θα υποδείξει η κοινότητα της Νέας Αλικαρνασσού.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί