Φωτογραφήθηκε στο Μαξίμου με τον Κ. Μητσοτάκη η εφοπλίστρια που καταζητούνταν

Αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτόφωρου και λίγες μέρες μετά φωτογραφήθηκε με τον Κ. Μητσοτάκη!

Μπορεί στις 15 Ιανουαρίου η εφοπλιστής και επιστήθια φίλη της συζύγου του πρωθυπουργού, Μελίνα Τραυλού, να αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτόφωρου, λίγες μέρες μετά πάντως εμφανίστηκε στο Μέγαρο Μαξίμου και φωτογραφήθηκε με τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως μέλος του Δ.Σ. των Ελλήνων Εφοπλιστών!

Δείτε: Καταζητείται εφοπλίστρια και φίλη της οικογένειας Μητσοτάκη

Η Μελίνα Τραυλού, ιδιοκτήτρια της NEPTUNE LINES SHIPPING & MANAGING ENTERPISES, αναζητείτο στις 15 Γενάρη, στο πλαίσιο του αυτοφώρου, για παράβαση του Αρθρου 208 του Ν. 187/73 που αφορά στην απουσία ναύτη από την υπηρεσία του, μετά από σχετικό σήμα του Λιμενικού.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του ναυτιλιακού χώρου, αυτές οι περιπτώσεις χαρακτηρίζονται «καρφωτές» καθώς κάποιος καταγγέλλει το περιστατικό και το Λιμενικό, ερευνά και διαπιστώνει την απουσία και την παράβαση.

Η τακτική εφοπλιστών που εμφανίζονται ως ναυτολογημένοι δεν είναι καινούρια, όπως αναφέρουν, καθώς συχνά διαθέτουν ναυτικό φυλλάδιο και συμπληρώνουν ένσημα του ΝΑΤ για να κατοχυρώσουν ασφαλιστικά δικαιώματα ή όταν η σύνθεση σε ένα σκάφος δεν σχηματίζεται, αναγκάζονται να τη συμπληρώσουν. Συνηθίζεται από αρκετούς πλοιοκτήτες αλλά παραμένει οξύμωρο ότι άνθρωποι με τόσο μεγάλη επιφάνεια και με διεθνή επιχειρηματική δραστηριότητα, που προβάλλεται διαρκώς από τα κοσμικά έντυπα, διακινδυνεύουν τη φήμη τους για να συμπληρώσουν πχ. τη σύνταξή τους.

Δώρισαν… σεντόνια με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών

Πάντως μπορεί να μην κατέστη δυνατό να συλληφθεί στα όρια του αυτοφώρου και η υπόθεσή της να παραπέμφθηκε σε τακτική δικάσιμο, όμως η Μελίνα Τραυλού 6 μέρες μετά περνά, για άλλη μια φορά, την πόρτα του Μεγάρου Μαξίμου ως μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών. Μάλιστα, φωτογραφίζεται περιχαρής με τον Πρωθυπουργό (βλ. κεντρική φωτό, απόσπασμα από βίντεο) κατά την ανακοίνωση της «αγαθοεργίας» των εφοπλιστών που αποφάσισαν να δωρίσουν… κλινοσκεπάσματα και ανακαινίσεις WC σε Ελληνικά Νοσοκομεία. Είναι ίσως μια σουρεαλιστική αποτύπωση της δράσης των πολυδιαφημισμένων Ελλήνων Εφοπλιστών, σε κάθε επίπεδο.

Η Μελίνα Τραυλού δεν είναι απλώς μια εφοπλιστής και γνωστή κοσμική αλλά πολύ στενή φίλη της συζύγου του Πρωθυπουργού. Η σχέση είναι τέτοια που η κυρία Τραυλού εμφανίζεται ανάμεσα στους ελάχιστους συγγενείς και φίλους κατά την ορκωμοσία του Πρωθυπουργού και δίπλα στις αδερφές του ενώ, σύμφωνα με δημοσίευμα του Documento, είναι ή υπήρξε και συνέταιρος της Μαρέβα Μητσοτάκη, αφού το 2017 συμμετείχε στην αύξηση Μετοχικού κεφαλαίου της εταιρίας Dion+Zeus. Τέλος δεν περνά απαρατήρητο ότι η μητέρα της, Μαρίτσα Τραυλού, ορίστηκε στις 30-12-19 από την Κυβέρνηση της ΝΔ, μέλος στο νέο Δ.Σ. του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών.

Tvxs.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί