Το δέντρο των ευχών μας – Ένα έργο eΤwinning από το 32ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Με μεγάλο ενθουσιασμό ολοκληρώθηκε το έργο eTwinning με τίτλο Our Tree of Wishes  που υλοποίησαν οι μαθητές της Δ΄ Τάξης του 32ου Δημοτικού Σχολείου Ηρακλείου με τις εκπαιδευτικούς των Αγγλικών και των Εικαστικών.

Συνολικά 566 μαθητές ηλικίας 7-15 χρονών από 24 Ευρωπαϊκές χώρες μαζί με 143 εκπαιδευτικούς συνεργάστηκαν για να δημιουργήσουν ένα ‘Δέντρο των Ευχών’. Τα παιδιά ετοίμασαν ένα γράμμα και κάρτες γεμάτες ευχές στα Αγγλικά και στα Ελληνικά. Αφού έκαναν το διαδικτυακό τους ταξίδι από χώρα σε χώρα, τελικά στόλισαν τα κλαδιά του συνεργατικού μας δέντρου λίγο πριν αποχαιρετήσουμε το 2019.

Κατά τη διάρκεια του έργου οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να ενισχύσουν την επικοινωνία στην Αγγλική γλώσσα, να εξοικειωθούν με τις νέες τεχνολογίες και να δουλέψουν ομαδικά. Ετοίμασαν ένα logo, μία γκαλερί με τα δέντρα που ζωγράφισαν μόνοι τους, παρουσίασαν τον εαυτό τους στα Αγγλικά, έμαθαν για την ασφάλεια στο διαδίκτυο και πολλά άλλα. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχε η διαδικτυακή συνάντηση που πραγματοποιήθηκε με δύο σχολεία συνεργάτες του project, ένα από την Ιταλία και ένα από την Τουρκία.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί