Προπηλάκισαν κρητικιά δημοσιογράφο που ζήτησε έγγραφα για την απόλυσή της – Παρουσία του υφ. Αθλητισμού, Λ. Αυγενάκη (Βίντεο)

Το συμβάν σημειώθηκε ενώπιον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και μεταδόθηκε μάλιστα “ζωντανά”, καθώς η δημοσιογράφος έκανε live stream μέσω Facebook

Ένα απαράδεκτο περιστατικό σημειώθηκε το πρωί της Δευτέρας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, όταν η Χανιώτισσα δημοσιογράφος Αργυρώ Γιαννουδάκη προπηλακίστηκε στη διάρκεια της προσπάθειά της να ζητήσει από τη διοίκηση του Σταδίου έγγραφα που αφορούν την απόλυσή της, τα οποία εδώ και σχεδόν 3 μήνες αρνούνται να της τα παραχωρήσουν.

Το περιστατικό σημειώθηκε ενώπιον του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη και μεταδόθηκε μάλιστα “ζωντανά”, καθώς η δημοσιογράφος έκανε live stream μέσω Facebook.

Συγκεκριμένα, λίγο πριν ξεκινήσει η εκδήλωση για την κοπή της πίτας των εργαζομένων του ΣΕΦ, μετά την άρνηση του υφυπουργού να απαντήσει στο αίτημα της Χανιώτισσας δημοσιογράφου, αυτή απευθύνθηκε στην πρόεδρο του ΣΕΦ Μαριάννα Σπανουδάκη η οποία έμπαινε στην αίθουσα της εκδήλωσης. Καθώς την ακολουθούσε και της εξηγούσε το αίτημά της, ένας άνδρας τραβάει τη Χανιώτισσα δημοσιογράφο από το χέρι φωνάζοντάς της: «Τελείωνε παδί μου, τελείωνε». Στη συνέχεια μάλιστα την εξύβρισε όπως φαίνεται και στο βίντεο.

Δείτε το περιστατικό μετά το 31′ λεπτό στο βίντεο:

Χανιώτικα Νέα

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί