Εκτός γραμμής: Ο Άδωνης από το Ηράκλειο θυμήθηκε… την “προδοτική συμφωνία” των Πρεσπών! (βίντεο)

Κάθε μέρα φαίνεται ότι αλλάζει απόψεις ο γνωστός Άδωνης Γεωργιάδης, υπουργός της κυβέρνησης Μητσοτάκη. Χθες βράδυ μίλησε στην εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ηρακλείου της ΝΔ, με αφορμή την κοπή της πίτας, και θυμήθηκε ότι ήταν κατά της συμφωνίας των Πρεσπών! Έτσι χαρακτήρισε ως “θλιβερή επέτειο” τον ένα χρόνο από την ψήφισή της!

Είπε κι άλλα ο γνωστός Άδωνης. Και κυρίως επιτέθηκε (φυσικά) στον ΣΥΡΙΖΑ και τον Αλέξη Τσίπρα. Έτσι, μετά τη συμφωνία των Πρεσπών, χαρακτήρισε επίσης “θλιβερή επέτειο” την εκλογή του ΣΥΡΙΖΑ στην κυβέρνηση, στις 25 Ιανουαρίου 2015! Μάλιστα ο εκφραζόμενος – εκτός των άλλων- με έναν διαρκή αλαζονικό τρόπο, υπουργός, έφτασε στο σημείο να πει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνησε τόσο αλαζονικά ώστε “την αλαζονεία του κανείς στην μεταπολίτευση δεν κατάφερε να φτάσει. Χρειάστηκε να έρθουν στην εξουσία για να δουν οι Έλληνες τι εστί Αριστερά”!

Μάλιστα χαρακτήρισε τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ψεύτες, φαρισαίους και υποκριτές.

Ενώ για τον Αλέξη Τσίπρα… βροντοφώναξε ότι εξευτέλισε τις αξίες της Αριστεράς αλλά τον… ευχαρίστησε γι αυτό!. 

Είπε και πολλά άλλα ο γνωστός Γεωργιάδης.

Όπως ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη… “θριαμβεύει” και επιτυγχάνει στην οικονομία… τριπλάσιες ταχύτητες από εκείνες που υπολόγιζε!

Α, μίλησε και για τα θέματα της Κρήτης, υποσχέθηκε… ΒΟΑΚ, αεροδρόμιο και έργο στις Γούρνες αλά… Ελληνικό! “Το έργο στις Γούρνες θα γίνει το νέο Ελληνικό”, είπε ενθουσιασμένος και ίσως να μην κατάλαβε…

Η εικόνα ίσως περιέχει: 7 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα κάθονται, πίνακας και εσωτερικός χώρος
Η εικόνα ίσως περιέχει: 11 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί