Δ. Παπαγγελόπουλος: Να εξαιρεθεί ο Θ. Πλεύρης από την Προανακριτική

«Μετά τις αποκαλύψεις εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας είτε ο κ. Πλεύρης δεν πρέπει να ξαναεμφανισθεί στην προκαταρκτική επιτροπή είτε η ίδια η επιτροπή θα του απαγορεύσει την είσοδο, θα τον εξαιρέσει και θα τον αποπέμψει από τις εργασίες της»

Την εξαίρεση του Θάνου Πλεύρη από την Εξεταστική Επιτροπή για τη Novartis ζητά με δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος.

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Δικαιοσύνης με δήλωσή του, γνωστοποιεί πως πληροφορήθηκε από την εφημερίδα «Κυριακάτικη Δημοκρατία» ότι «ο κ. Σαμαράς πριν λίγα χρόνια αποκαλούσε τον κ. Θάνο Πλεύρη Ναζί και δεν τον ήθελε στο κόμμα της Νέας Δημοκρατίας» αλλά και ότι «ο κ. Πλεύρης είναι δικηγόρος του κ. Σαμαρά σε μήνυσή του για υπόθεση απολύτως σχετική με τη Novartis».

Ο Δ.Παπαγγελόπουλος σημειώνει πως «ο κ. Πλεύρης ως μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής, η οποία συστάθηκε μετά από μήνυση πάλι του κ. Σαμαρά και πάλι για την υπόθεση Novartis, εκτελεί χρέη εισαγγελέα σε βάρος» του και ζητά «εάν υπάρχει ίχνος ευθιξίας» είτε ο κ. Πλεύρης «να μην ξαναεμφανισθεί στην προκαταρκτική επιτροπή» είτε η ίδια η επιτροπή «να του απαγορεύσει την είσοδο, να τον εξαιρέσει και να τον αποπέμψει από τις εργασίες της».

Ο πρώην αναπληρωτής υπουργούς ενημερώνει επίσης, ότι «αμέσως μετά την κατάθεση του εισαγγελέα κ. Αθανασίου, κατάθεση η οποία εκβιάσθηκε από την πλημμυροπαθή κα Ράϊκου και τους προστάτες της», θα ενημερώσει επισήμως τον πρωθυπουργό, τον πρόεδρο της Βουλής και τον ελληνικό λαό «για όλες τις συνειδητές και απροκάλυπτες παραβιάσεις του Συντάγματος, για όλα τα επικίνδυνα για τη Δημοκρατία κοινοβουλευτικά και νομικά πραξικοπήματα και για όλες τις άθλιες μεθοδεύσεις σε βάρος» του.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί