ΑΕΛ – Παναθηναϊκός 0-2: Διπλό τετράδας το τριφύλλι στη Λάρισα

Κυρίαρχος στη Λάρισα ο Παναθηναϊκός νίκησε 2-0 την ΑΕΛ με εύστοχα πέναλτι των Χατζηγιοβάνη (24′) και Μπουζούκη (90′). Αστόχησε και σε άλλο πέναλτι ο πρώτος (28′).

Παναθηναϊκός πραγματοποιώντας ένα εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο στην Λάρισα έβαλε τις βάσεις για να φύγει νικητής από το AEL FC Arena με 2-0 και να πάρει ένα διπλό τετράδας ενόψει της συνέχειας.

Οι πράσινοι έπαιξαν ολοκληρωτικά για 45 λεπτά μην αφήνοντας καν την ΑΕΛ να μπει στην περιοχή τους. Πήραν το προβάδισμα με πέναλτι του Χατζηγιοβάνη στο 24′, έχασαν ένα ακόμη με το νεαρό επιθετικό στο 28′ και θα μπορούσαν να καθαρίσουν από το πρώτο μέρος τη νίκη και το τρίποντο.

Η εικόνα των φιλοξενούμενων άλλαξε άρδην στο δεύτερο μέρος, η απόδοση του τριφυλλιού έπεσε και ο Παναθηναϊκός κινδύνεψε. Στο τελευταίο 15 όμως οι πράσινοι πήραν και πάλι την υπεροχή και κατάφεραν να βάλουν ένα δεύτερο γκολ και πάλι με πέναλτι του Μπουζούκη στο 90′ και κλείδωσαν την τέταρτη σερί νίκη τους στη Super League που τους εδραιώνει στην 4η θέση και τους κάνει να κοιτούν ψηλότερα.

sport24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί