Στ. Κραουνάκης σε Λ. Μενδώνη: «Απαντάτε με αλαζονεία ως Κράτος σε μια οικογένεια που θρηνεί»

«Το σοβαρότερο μπίζνες πλαν είναι τα ίδια τα ατράνταχτα ρεπερτόριά μας, που μάλλον, απ’ ό,τι δείχνει, επιθυμείτε εσείς και οι συνεργάτες σας, να παραδώσουμε, υποχρεωμένοι από την ανέχεια, σε οποιαδήποτε ΑΟΔ θέλει να μας τα αγοράσει». Αυτό αναφέρει, μεταξύ άλλων, στην ανοιχτή επιστολή του προς την υπουργό Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, που ανάρτησε στο προφίλ του στο facebook, ο Σταμάτης Κραουνάκης, με αφορμή την απάντηση της υπουργού στην άρνηση της οικογένειας Μικρούτσικου να δεχθεί τη δημόσια δαπάνη της κηδείας του.

«Διαβάζουμε για πρώτη φορά», σημειώνει ο συνθέτης σε άλλο σημείο, «ότι θα πληρώσετε και το μπίζνες πλαν. Αυτό επίσης περιέργως δεν το θυμάται κανείς από τους συναδέλφους που σας συνάντησε. Δώστε την άδεια τώρα και δεσμευόμαστε στον τακτό χρόνο να σας παραδώσουμε το περιβόητο μπίζνες πλαν, που εσείς το βάλατε μπροστά χωρίς να είναι υποχρεωτικό».

Ενώ, ως «υστερόγραφο» γράφει, απευθυνόμενος πάντα στην υπουργό: «Απαντάτε με αλαζονεία ως Κράτος σε μια οικογένεια που θρηνεί. Αντέξτε την γενναία αντίδρασή τους».

Η ανοιχτή επιστολή του Σταμάτη Κραουνάκη έχει ως εξής:

Η επιστολή – απάντηση της Λίνας Μενδώνη

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί