Παγετός το πρωί στην Κρήτη με… πολικές θερμοκρασίες!- Στους μείον 4,6 βαθμούς στο Οροπέδιο! (εικόνες)

Παγετός επικράτησε νωρίς το πρωί στην Κρήτη, με πολύ χαμηλές θερμοκρασίες, που έφτασαν ακόμα και κάτω από το μηδέν. Χαρακτηριστικό είναι ότι στο Τζερμιάδω του Οροπεδίου Λασιθίου το θερμόμετρο έδειξε -4,6 βαθμούς Κελσίου, στους Άγιους Πάντες Χανίων, -2,4 βαθμούς και στις  Βρύσες Χανίων  -1,6, ενώ σε άλλες ακόμα 5 περιοχές καταγράφηκαν θερμοκρασίες υπό το μηδέν.

Δείτε τη φωτογραφία του Siganos J. Oropedio Lasithiou από το Οροπέδιο Λασιθίου

Η εικόνα ίσως περιέχει: ουρανός, δέντρο, γέφυρα, χιόνι, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση, κείμενο που λέει "Siganos"

Πάντως και στον κάμπο των Πεζών και τους Κουνάβους, το θερμόμετρο νωρίς το πρωί έδειχνε κάτω από το μηδέν και επικράτησε παγετός, όπως φαίνεται στις φωτογραφίες που ανέβασε στους Μετεωκρήτες ο Γιώργος Στυλιανού

Η εικόνα ίσως περιέχει: υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: φυτό, δέντρο, γρασίδι, ουρανός, υπαίθριες δραστηριότητες και φύση

Οι ελάχιστες θερμοκρασίες σε όλη τη χώρα από το Meteo/gr

Άρθρα στην ίδια κατηγορία

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί

Το Candiadoc και οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του κράτους

Οι «άριστοι ιδιοκτήτες» του τόπου στην επιστροφή τους στην κυβέρνηση, μέσω σειράς από πολιτικές απάτες, στοχεύουν, εκτός από το φαγοπότι και την ευνοιοκρατία, να εφαρμόσουν όλα εκείνα τα μέσα και μέτρα ώστε να μην υπάρχει κανείς να αμφισβητεί την κυριαρχία τους.

Έτσι εξαγοράζουν μέσα και συνειδήσεις. Και όσα δεν μπορούν να εξαγοράσουν, τα οδηγούν βίαια στην εξαφάνιση, μέσω οικονομικής ασφυξίας.
Το Candiadoc είναι ένα από τα ελάχιστα μέσα που αντιστέκεται σε αυτό το αυταρχικό καθεστώς που επιβάλλει μια ομάδα υπό τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Γι αυτό, εδώ και πολύ καιρό, βρίσκεται σε καθεστώς οικονομικής ασφυξίας με στόχο να σταματήσει να υπάρχει.

Θα τα είχαν καταφέρει οι «άριστοι» αν δεν υπήρχαν περισσότεροι από 50.000 πολίτες καθημερινά και πάνω από 1 εκατομμύριο κάθε μήνα να στηρίζουν την προσπάθεια, ως ενεργοί αναγνώστες. Όλοι αυτοί που έχουν αναδείξει το Candiadoc από ένα περιφερειακό μέσο, σε μέσο πανελλαδικής απήχησης.
Αυτή η εμπιστοσύνη είναι που κρατά όρθια την ομάδα μας. Είναι η μεγάλη ηθική δύναμη που μας βοηθάει.
Όπως όμως είναι κατανοητό, εξαιτίας της οικονομικής ασφυξίας προκαλούνται και σειρά άλλων προβλημάτων, όπως είναι προφανές. Που δεν μπορούν να αντιμετωπιστούν μόνο με τη διάθεση της ομάδας μας.

Επιπλέον, το τελευταίο διάστημα έχουμε δεχθεί επιθέσεις στο τεχνικό κομμάτι. Κι αυτό προσθέτει νέα προβλήματα αλλά και την ανάγκη να τα αποκαταστήσουμε.
Σύντομα θα επιστρέψουμε, ελπίζουμε με καλύτερους όρους, από κάθε πλευρά.
Επειδή, παρά τα προβλήματα, θα είμαστε εδώ να κάνουμε ό,τι ξέρουμε καλά: να λέμε την αλήθεια, να αποκαλύπτουμε την πραγματικότητα, να καταθέτουμε την άποψή μας χωρίς να στεκόμαστε «ουδέτεροι» ανάμεσα στην κοινωνία και τους καταστροφείς της.

Αλέκος Α. Ανδρικάκης