Θλίψη στο ΤΕΕ/ΤΑΚ για την απώλεια του Γιώργου Βασιλάκη

Συλλυπητήριο ψήφισμα εξέδωσε το ΤΕΕ/ΤΑΚ, με αφορμή τον θάνατο του Γιώργου Βασιλάκη.

Αναλυτικά, στο ψήφισμα αναφέρεται:

Με την είδηση της απώλειας του Γεωργίου Βασιλάκη, Πολιτικού Μηχανικού και εκλεκτού συναδέλφου, η Διοικούσα Επιτροπή του ΤΕΕ – Τμήματος Ανατολικής Κρήτης, αποφάσισε ομόφωνα τα παρακάτω:

  • Να εκδοθεί σχετικό ψήφισμα,
  • Να συμμετέχει με τα μέλη της στην κηδεία του,
  • Να αποσταλεί συλλυπητήριο στην οικογένειά του, 
  • Να καταθέσει αντί στεφάνου το ποσό των 50,0 € στο ίδρυμα ‘Ηλιαχτίδα’

εκφράζοντας τα βαθύτερα αισθήματα του κλάδου των μηχανικών για την απώλεια του εξαιρετικού και αγαπητού συναδέλφου στο στενό οικογενειακό και φιλικό του περιβάλλον.

Ο Γεώργιος Βασιλάκης ήταν ένας σημαντικός άνθρωπος. Τον χαρακτήριζαν η πηγαία ευγένεια, η λεπτότητα στο ήθος και τους τρόπους, η φιλικότητα, η εντιμότητα , η εργατικότητα , η προσφορά και η αγάπη του για τον αθλητισμό, όπως παραδέχονται όλοι όσοι τον γνώριζαν.  

Γεννήθηκε το 1944 στο Ηράκλειο και φοίτησε στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Υπήρξε ελεύθερος επαγγελματίας που ασχολήθηκε με μελέτες και επιβλέψεις ιδιωτικών έργων. 

Ολόκληρη η οικογένεια των Μηχανικών, είμαστε ευγνώμονες  γιατί το έργο και η στάση ζωής του Γιώργου, αποτελεί ένα πρότυπο που μπορεί να μας διδάσκει και να καθοδηγεί τους αγώνες μας. Ο ίδιος θα αποτελεί πάντα φωτεινό παράδειγμα και έμπνευση για τη στάση ζωής  των αυριανών επιστημόνων και των ενεργών Πολιτών του κλάδου μας.

Θερμά συλλυπητήρια στην πολυαγαπημένη σύζυγο του Αγγελική και στις κόρες του Μαρία και Χρυσή. 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί