Φρίκη: Αποκεφάλισαν σκύλο στην Ηλιούπολη

Αποτροπιασμό και φρίκη προκαλεί μια καταγγελία που είδε το φως της δημοσιότητας την Τετάρτη, σύμφωνα με την οποία στην Ηλιούπολη βρέθηκε κομμένο κεφάλι σκύλου ενώ αναφέρεται πως αυτό δεν είναι το πρώτο περιστατικό που καταγράφεται.

Την είδηση έκανε γνωστή η Ζωοφιλική Ένωση Ηλιούπολης.

«Ενημερωθήκαμε νωρίς το απόγευμα για την ύπαρξη κομμένης κεφαλής yorkshire terrier στην πλ. Αναγνωσταρά στην Ηλιούπολη. Στο σημείο κλήθηκε η Αστυνομία κι η υπόθεση ερευνάται. Μάλιστα σήμερα μάθαμε ότι πρόκειται για το 2ο περιστατικό αποκεφαλισμένου ζώου στην περιοχή. Παρακαλούμε όποιος έχει στοιχεία για τον εντοπισμό του δράστη αυτών των αποτρόπαιων πράξεων να τα καταθέσει καθώς πρόκειται ξεκάθαρα για σοβαρά διαταραγμένο άτομο», αναφέρει η δημοσίευση στο Facebook.

To ilioupolinews.gr αναφέρει πως κάτοικος της περιοχής βρήκε αποκεφαλισμένο το σκυλί και στη συνέχεια κλήθηκε η αστυνομία. Στο σημείο έσπευσαν άντρες της ομάδας ΔΙΑΣ που κατέγραψαν το περιστατικό, ενώ η γυναίκα που το βρήκε τον αποκεφαλισμένο σκύλο ισχυρίζεται πως είναι το δεύτερο κατά σειρά περιστατικό μέσα σε λίγες εβδομάδες. Την έρευνα για το συμβάν και τον εντοπισμό του δράστη ανέλαβε το αστυνομικό τμήμα Ηλιούπολης.

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί