Σκληρή δήλωση Παπαγγελόπουλου: «Μούγκα στη στρούγκα» η Ράικου για το άνοιγμα των λογαριασμών της

Σκληρή δήλωση από τον πρώην αναπληρωτή υπουργό Δικαιοσύνης, Δημήτρη Παπαγγελόπουλο για την κατάθεση της πρώην επικεφαλής της Εισαγγελίας Διαφθοράς στην προανακριτική επιτροπή της Βουλής, κ. Ελένη Ράικου, η οποία μεταξύ άλλων, τον κατηγόρησε ακόμα και για κατάλυση του πολιτεύματος.

«Στην κυρία Ράϊκου αρέσει να αυτογελοιοποιείται» αναφέρει σε δήλωσή του ο Δημήτρης Παπαγγελόπουλος, ενώ παράλληλα ζητεί για ακόμη μια φορά να ανοίξουν οι τραπεζικοί λογαριασμοί της για τους οποίους η εισαγγελική λειτουργός τηρεί το “μούγκα στη στρούγκα”».

Ειδικότερα, η δήλωση του κ. Παπαγελόπουλου έχει ως εξής:

«Σήμερα κατέθεσε ότι εκτός από Ρασπούτιν, τρομοκράτης που βάζει βόμβες, είμαι και αρχηγός χούντας που επιδιώκω την κατάλυση της Δημοκρατίας. Όμως για τους τραπεζικούς λογαριασμούς της άκρα του τάφου σιωπή, σε απλά ελληνικά “μούγκα στη στρούγκα”.

Επαναλαμβάνω άλλη μια φορά και θα το επαναλαμβάνω συνέχεια, να ανοίξουν οι λογαριασμοί της. Να δούμε εάν είμαι εγώ πλαστογράφος ή η κα Ράίκου μεγάλη ψεύτρα και απατεώνισσα, που ισχυρίζεται ότι πλαστογράφησα εμβάσματα φαρμακευτικών εταιρειών στους τραπεζικούς λογαριασμούς της».

Δείτε ακόμα: Παπαγγελόπουλος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Ράικου

Η σύμβαση του γιατρού- συζύγου της Ράικου με τη Novartis χάθηκε στην… πλημμύρα!

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί