Παπαγγελόπουλος: Να ανοίξουν οι λογαριασμοί της Ράικου

To άνοιγμα των τραπεζικών λογαριασμών της Ελένης Ράικου ζητά ο Δ. Παπαγγελόπουλος προκειμένου να αποδειχτεί -όπως τονίζει- αν ο ίδιος είναι πλαστογράφος ή αν η εισαγγελέας Εφετών είναι απατεώνισσα.

Με αφορμή την ελλειμματική διασπορά των δηλώσεών του στο πάνελ του Action24, ο Δ. Παπαγγελόπουλος επικοινώνησε με το documentonews.gr και δήλωσε τα εξής:

«Επειδή προφανώς δεν απεστάλη το πλήρες κείμενο της συνέντευξής μου στο Action24, θα ήθελα να τονιστεί ότι δήλωσα κατά την τηλεοπτική μου παρουσία: “Η Ελένη Ράικου μας καταγγέλλει εμένα και την Ελένη Τουλουπάκη ως πλαστογράφους σχετικά με το έγγραφο για τα εμβάσματα. Η καταγγελία της πρέπει να διερευνηθεί και ο πιο απλός και εύκολος τρόπος είναι να ανοίξουν οι λογαριασμοί για να δούμε αν εγώ ή η Τουλουπάκη είμαστε πλαστογράφοι ή αυτή απατεώνισσα”».

Κατά τον πρώην αν. υπουργό Δικαιοσύνης, για το άνοιγμα των κοινών τραπεζικών λογαριασμών της Ελ. Ράικου και του συζύγου της αρκεί η εντολή από τον αρμόδιο αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ερευνά τις καταγγελίες της πρώην προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί