Οι Gadjo Dilo στο Cine Studio

Το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στις 22.00

Οι Gadjo Dilo εμφανίστηκαν στην ελληνική μουσική σκηνή πριν 10 χρόνια παρουσιάζοντας το δικό τους μοναδικό μουσικό στυλ, το «Manouche de Grec». Το σχήμα παντρεύει την τσιγγάνικη jazz παράδοση με αγαπημένα ελληνικά τραγούδια κυρίως της σκηνής του ’50 και ’60, δημιουργώντας το δικό του ξεχωριστό στίγμα.

Συναυλία με τους Gadjo Dilo το Σάββατο 25 Ιανουαρίου στο Cine Studio | Τεχνόπολις

Με αφετηρία τους δύο αυτούς μουσικούς πολιτισμούς και με πειραματισμούς πάνω σε μεταγενέστερους ήχους της jazz, το συγκρότημα συνδυάζει το «ελληνικό» στοιχείο, με αναφορές στην αμερικανική jazz και τα γαλλικά τραγούδια του μεσοπολέμου.
Τα μέλη της μπάντας ένωσε η κοινή αγάπη για την gypsy jazz παράδοση. Πήραν το όνομά τους από την ομώνυμη ταινία του Tony Gatlif και κατάφεραν στην διάρκεια των δέκα χρόνων ζωής τους, μέσα από τις διασκευές τους, να κερδίσουν την αγάπη του ελληνικού κοινού.

Ύστερα από δύο album με ξεχωριστές διασκευές, με αναρίθμητες εμφανίσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη και σημαντικές συνεργασίες, οι Gadjo Dilo συνεχίζουν με το τρίτο τους album, το οποίο αποτελείται κυρίως από πρωτότυπες συνθέσεις του συγκροτήματος. H μπάντα που έχει γίνει συνώνυμο των ξεσηκωτικών live, θα παρουσιάσει σε μια μοναδική συναυλία στο Cine Studio ένα πρόγραμμα με αγαπημένες ρεμπέτικες διασκευές.

Το σχήμα αποτελείται από τους: Σωτήρη Πομόνη – κιθάρα, Κώστα Μητρόπουλο – κιθάρα, Γιώργο Ρούλο κοντραμπάσο,
Σέργιο Χρυσοβιτσάνο – βιολί, Γιώργο Τσιατσούλη -ακορντεόν και Ηλιάνα Τσαπατσάρη – φωνητικά.

Τιμή Προπώλησης 10 ευρώ – στο Ταμείο 12 ευρώ – Τηλ. Κρατήσεων 2810823813
Σημεία Προπώλησης : Τεχνόπολις – Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης – Πολυτεχνείο Καφέ

Διαδικτυακά Προπώληση στο www.ticketservices.gr

https://www.ticketservices.gr/event/gadjo-dilo-cine-studio-/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί