Στη δημοσιότητα τα στοιχεία του επίδοξου βιαστή της 12χρονης αθλήτριας Κουνγκ Φου

Η αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία του άνδρα που επιχείρησε να βιάσει μια 12χρονη αθλήτρια Κουνγκ Φου στο Πέραμα και αυτή τον έβγαλε νοκ-άουτ.

Δείτε: 12χρονη αθλήτρια του Κουνγκ Φου έβγαλε νοκ άουτ 25χρονο που αποπειράθηκε να την βιάσει στο Πέραμα (Βίντεο)

Ο άνδρας συνελήφθη στις 4 Ιανουαρίου στο Πέραμα και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

Τα στοιχεία, δίνονται στη δημοσιότητα, κατόπιν σχετικής Διάταξης της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Πειραιά.

Πρόκειται για τον IBRAHIM YOUSSEF του RIAD, που γεννήθηκε στην Αίγυπτο και σε βάρος του ασκήθηκε ποινική δίωξη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας.

  Στις 4 Ιανουαρίου, η 12χρονη δέχθηκε επίθεση από τον άνδρα που επιχείρησε να την κακοποιήσει σεξουαλικά, αλλά η ίδια, ως αθλήτρια του κουνγκ φου, απάντησε με χτυπήματα, εξουδετερώνοντας τον δράστη.   Ήταν βράδυ Σαββάτου και η ανήλικη επέστρεφε σπίτι της όταν, την στιγμή που άνοιγε την πόρτα, δέχθηκε επίθεση από έναν 26χρονο. Ο δράστης φέρεται να είχε επιλέξει και ακολουθήσει το θύμα του, μπαίνοντας στο ίδιο λεωφορείο με την 12χρονη.  

Η κοπέλα είχε ανέβει στο λεωφορείο μαζί με τον πατέρα της και, όταν έφτασε στον προορισμό της, τον αποχαιρέτησε και κατέβηκε, περπατώντας τα περίπου 40 μέτρα από την στάση μέχρι το σπίτι της. Στην ίδια στάση κατέβηκε και ο 26χρονος που την ακολούθησε. Ο πατέρας της 12χρονης είχε ήδη τηλεφωνήσει στη μητέρα του κοριτσιού, ζητώντας της να βγει στην πόρτα για να υποδεχτεί το παιδί.  

Το κορίτσι περίμενε στο κατώφλι της εισόδου όταν, μέχρι να έρθει η μητέρα της, δράστης της επιτέθηκε θέλοντας να την κακοποιήσει. Όπως μεταδίδει η εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», που ήρθε σε επαφή με τον προπονητή του κοριτσιού, ο άνδρας την άγγιξε απρεπώς και προσπάθησε να την σύρει προς το μέρος του αλλά η 12χρονη κατάφερε να τον απωθήσει και να τον σωριάσει στο καπό ενός αυτοκινήτου στο έδαφος με λακτίσματα και γροθιές.

  Εκείνη την στιγμή η μητέρα κατέβαινε τις σκάλες και αντικρίζοντας αυτή την εικόνα άρχιζε να φωνάζει ζητώντας βοήθεια. Ο δράστης επιχείρησε να διαφύγει πανικόβλητος και μητέρα και κόρη ειδοποίησαν τον πατέρα που κάλεσε με τη σειρά του την αστυνομία. Αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη λίγο αργότερα, ενώ επιχειρούσε να ανέβει σε άλλο λεωφορείο.

Όταν ο πατέρας μετέβη σε κοντινό γειτονικό τμήμα για να υποβάλει μήνυση, πληροφορήθηκε πως ο δράστης ήταν σεσημασμένο μέλος συμμορίας, με καταγωγή από την Αλγερία. Μιλώντας στην εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», προπονητής της κοπέλας δήλωσε πως παρόλο που η 12χρονη τρόμαξε «δεν έχασε την ψυχραιμία της και με την ψυχή που τη διακρίνει, κατάφερε να τον εξουδετερώσει αμέσως», γλιτώνοντας τα χειρότερα.

Δείτε μετά το 29:00:

Σημειώνεται ότι η δημοσιοποίηση έχει διάρκεια μέχρι τις 13 Μαρτίου 2020 και σύμφωνα με τη σχετική εισαγγελική διάταξη, γίνεται στο πλαίσιο της προστασίας του κοινωνικού συνόλου, αλλά και για τη διευκόλυνση στη διερεύνηση τυχόν τέλεσης αντίστοιχων αδικημάτων.

Έτσι, η αστυνομία καλεί τους πολίτες να επικοινωνούν με το 210-4411008 και το 210-6411111 για την παροχή οποιασδήποτε σχετικής πληροφορίας.

Υπενθυμίζεται ότι η 12χρονη είχε περιγράψει σε δημοσιογράφους όσα συνέβησαν. Όπως είχε πει, κατέβηκε από λεωφορείο στο οποίο επέβαινε και ο δράστης ο οποίος την ακολούθησε.

«Ξαφνικά με άγγιξε στο στήθος, εγώ πανικοβλήθηκα δεν ήξερα τι να κάνω, του έχωσα μια κλωτσιά μέσα στα μούτρα, ζαλίστηκε, μετά του έχωσα και δυο γροθιές έπεσε πάνω στο αμάξι, έβαλα τις φωνές βγήκε η μάνα μου έξω και μετά άρχισε και έτρεχε πανικοβλημένος», περιέγραψε.
Παρότι, ο άνδρας προσπάθησε να διαφύγει, συνελήφθη από την ασφάλεια Περάματος οι οποίοι είδαν τις μελανιές στο πρόσωπό του από τα χτυπήματα της μαθήτριας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί