Ο Βορίδης ανακαλεί το κονδύλι των 12.000 ευρώ για πρωτοχρονιάτικη πίτα, μετά τον σάλο (Βίντεο)

Μετά τον σάλο που δημιουργήθηκε για την κοπή της πίτας των 12.000 ευρώ που ενέκρινε ο υπουργός Μάκης Βορίδης για τη «χρυσή» πρωτοχρονιάτική πίτα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης άκουσε την Ολυμπία Τελιορίδου που χθες τον συμβούλεψε να αφήσει ήσυχα τα λεφτά των φορολογούμενων και όποιος θέλει φιέστες να της κάνει με τα δικά του έξοδα.

Δείτε: 12.000 ευρώ για την πρωτοχρονιάτικη πίτα του Βορίδη στο υπουργείο!

Έτσι αντιλαμβάνονται το κράτος οι “άριστοι”, οι προερχόμενοι μάλιστα από τη χουντική παράταξη (εικόνες)

Η πίτα των 12.000€ (του τσεκουράτου) ή ο μήνας 60 ανθρώπων των 200€ (του Άδωνη)

«Υπάρχει κονδύλι για κοινωνικές εκδηλώσεις» απολογήθηκε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, υποστηρίζοντας ότι η εκδήλωση είναι για τους εργαζόμενους και το κόστος είναι 12 ευρώ για 1.000 εργαζόμενους, ανάλογα με το πόσοι θα έρθουν.

Με τον απίστευτο λαϊκισμό που τον διακρίνει κατηγόρησε για «σκληρότητα» τον ΣΥΡΙΖΑ που κόβει τον «καφέ και το κομμάτι πίτας των εργαζομένων». «Πρόκειται για τεράστια μικρότητα».

Να σημειωθεί ότι για τέτοιες πίτες από χρυσό κατηγορήθηκε ότι έκοβε ο Μαρτίνης στο Ερρίκος Ντυνάν…

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης άσκησε κριτική για το χρήμα των υπουργείων που σκορπιέται με τόση ευκολία. Να σημειωθεί ότι η κ. Τελιορίδου υπενθύμισε ότι εκείνη είχε ξοδέψει μόλις 30 ευρώ για την κοπή της πίτας και κάλεσε τον Μάκη Βορίδη αν θέλει φιέστες να τις πληρώσει ο ίδιος.

Η Ν.Δ. έκανε σημαία τον αριθμό των μετακλητών επί των ημερών μας και το πόση αμοιβή παίρνουν όπως και τα έξοδα των υπουργείων. Βρεθήκαμε στο στενό κλοιό ομοβροντίας εναντίον μας όταν κάποιος υπουργός χρειαζόταν ένα συνεργάτη ή να αγοραστεί μια καφετιέρα. Δεν θα κάνω την ίδια κριτική ωστόσο ενοχλεί η λογική ότι σήμερα αισθάνομαι αλαζόνας και δεν ενοχλεί κανέναν ότι κάνω. Σήμερα ξεπεράσαμε την κρίση με πολύ κόπο, αλλά η αλαζονεία περισσεύει υπογράμμισε η γραμματέας της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Όλγα Γεροβασίλη στον ΑΝΤ1.

“Επικίνδυνη αλαζονεία” χαρακτήρισε τον τρόπο που πολιτεύεται η Ν.Δ. υπενθυμίζοντας τους γαλάζιους μετακλητούς συνταξιούχους που θα παίρνουν και την σύνταξή τους ολόκληρη όπως αποκάλυψε η ΑΥΓΗ. Αυτά δημιουργούν ανισότητες είπε η κ. Γεροβασίλη, ειδικά σε σχέση με τους νεόυς εργαζόμενους που υποτίθεται ότι όλοι ενδιαφέρονταν προεκλογικά για να καταπολεμηθεί η ανεργία.

Κατ. Μπρέγιαννη – Αυγή

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί