«Ο ποιητής τον αστεριών» στο Πολύκεντρο Νεολαίας

Παρουσιάζεται την Τρίτη 21 Ιανουαρίου και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, το εικαστικό δρώμενο της συγγραφέως, εικαστικού και εθελόντριας συντονίστριας της ομάδας βιβλιοταξιδευτές, του συλλόγου ΑμεΝυ η   Ροδαυγή, κ. Θεοδοσίας Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, με τίτλο “Ο ποιητής τον αστεριών”.

Η ανακοίνωση της διοργάνωσης:

Την Τρίτη 23 του  Γενάρη και ώρα 6.00 μ.μ. στο Πολύκεντρο Νεολαίας του Δήμου Ηρακλείου, η Θεοδοσία Αργυράκη-Ασαργιωτάκη, συγγραφέας εικαστικός, εθελόντρια συντονίστρια της ομάδας βιβλιοταξιδευτές, του συλλόγου ΑμεΝυ η   Ροδαυγή, με το λογοτεχνικό και εικαστικό της δρώμενο “ Ο ποιητής τον αστεριών” και το διάφανο καράβι της ομάδας, θα σαλπάρουν να καλωσορίσουν τη νέα χρονιά 2020.

Μια συμβολική ημέρα, όπως είναι η ημέρα αγκαλιάς διαλέξαμε να ανταμώσουμε και  να ανοίξουμε πανιά με το διάφανο καράβι μας για νέα λογοτεχνικά και εικαστικά βιβλιοταξίδια.

Με τις ευλογημένες ευχές της αγάπης της καρδιάς και έχοντας  στο πλάι μας, την πρόεδρο του Συλλόγου Γονέων Κηδεμόνων και Φίλων Ατόμων ΑμεΝυ η Ροδαυγή, κυρία Γιούλα Λιαπάκη, όλο το Δ.Σ, την υπεύθυνη του προγράμματος, κα Μαρία Μωραΐτη, τα μέλη, τους εθελοντές, γονείς, κηδεμόνες, και φίλους.

Και κυρίως την αγάπη, τον ενθουσιασμό και την συμμετοχή των εκπαιδευόμενων του συλλόγου.

Όσοι θέλετε να ακούσετε την ιστορία του ποιητή των αστεριών, αγαπάτε τα βιβλία, τα χρώματα,  τα βιβλιοταξίδια και τις αγκαλιές, κοπιάστε στη γιορτή μας.

Θεοδοσία Αργυράκη – Ασαργιωτάκη

Προσθήκη σχολίου

Η διεύθυνση mail σας ΔΕ θα εμφανιστεί