Εξέφρασε τη χαρά του για την δολοφονία Σολεϊμανί ο Παπαδημητρίου! (Βίντεο)

“Δεν χαρήκατε καθόλου, πάντως, που έφαγε τη μπόμπα ο Σολεϊμάνί;”

Τη χαρά του (!) για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού Σολεϊμανί εξέφρασε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπης Παπαδημητρίου. Κατά την αντιπαράθεση του με τον πρώην αν. υπουργό Εθνικής Άμυνας, Πάνο Ρήγα, στον τηλεοπτικό σταθμό ΕΡΤ 1 για τα θέματα της εξωτερικής πολιτικής, ο Μπ. Παπαδημητρίου απηύθυνε το εξής “ερώτημα”: “Δεν χαρήκατε καθόλου, πάντως, που έφαγε τη μπόμπα ο Σολεϊμάνί;”.

Ο Π. Ρήγας αντέδρασε έντονα σημειώνοντας πως είναι απαράδεκτο να επικροτούνται δολοφονίες κρατικών αξιωματούχων. Αμέσως μετά, ο Μπ. Παπαδημητρίου επανέλαβε την… ευαρέσκεια του για τη δολοφονία του Ιρανού στρατηγού από τον στρατό των ΗΠΑ, λέγοντας: “Καλά κι εγώ δεν είπα ότι είμαι υπέρ, αλλά είπα ότι κάπου μέσα μου μπορεί να το χάρηκα”!

Ας ελπίσουμε ότι τα στελέχη της πρεσβείας του Ιράν δεν θα πάρουν στα σοβαρά υπόψη τον κ. Παπαδημητρίου. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, αναρωτιόμαστε κι εμείς με τη σειρά μας αν αυτή είναι η επίσημη θέση της κυβέρνησης της ΝΔ.

ΣΥΡΙΖΑ: Εκφράζουν οι δηλώσεις Παπαδημητρίου τον κ. Μητσοτάκη;

Τις δηλώσεις του Μπάμπη Παπαδημητρίου σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί σχολιάζει ο ΣΥΡΙΖΑ. Μέσω ανακοίνωσης που εξέδωσε το γραφείο τύπου του κόμματος, η Κουμουνδούρου καλεί τον πρωθυπουργό να πάρει θέση.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

«Οι δηλώσεις του βουλευτή της Νέας Δημοκρατίας, Μπάμπη Παπαδημητρίου, σχετικά με την εκτέλεση του Ιρανού στρατηγού Σουλεϊμανί  είναι επικίνδυνες. Είναι τουλάχιστον αδιανόητο να επιχαίρει δημοσίως Έλληνας βουλευτής για την εκτέλεση κρατικού αξιωματούχου θέτοντας  υπό αμφισβήτηση τη διεθνή εικόνα και το ρόλο της χώρας στην περιοχή.

Ο πρωθυπουργός και αρχηγός της Ν.Δ., Κυριάκος Μητσοτάκης- ο οποίος αποτελεί τον μόνο ευρωπαίο ηγέτη που επιδοκίμασε την εκτέλεση Σουλεϊμανί –  οφείλει άμεσα να αποδοκιμάσει τις δηλώσεις του βουλευτή του κόμματός του. Σε διαφορετική περίπτωση,  η συγκεκριμένη δήλωση εκφράζει την εξωτερική πολιτική της κυβέρνησής του και το ύφος με το οποίο εκφράζεται σε τόσο λεπτά θέματα».

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Εξέφρασε τη χαρά του για την δολοφονία Σολεϊμανί ο Παπαδημητρίου! (Βίντεο)”

  1. Anti-logos

    Είπαμε, δυο πράγματα χάνονται στο άπειρο…. Η ανθρώπινη βλακεία και το σύμπαν. Αν είναι και καρα-δεξιόστροφη, αλίμονο στο ….άπειρο που θα την παλέψει….. Αχ ρε πορφυρογέννητε, για μια καρέκλα…… μας έμπλεξες άσχημα και έρχονται και τρισχειρότερα….

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί