Ακριβοπληρωμένοι δημο(σ)κόποι και κονδυλοφόροι με αποστολή νονών…

Ε, ναι, είναι πολύ φυσικό, όσο η Ελλάδα τρώει χαστούκια, ο Μητσοτάκης να … παίρνει δημοσκοπικούς πόντους! Αυτά μας λένε οι διάφοροι δημοσκόποι των κατά παραγγελία ερευνών, αυτοί που θέλουν να σκεφτόμαστε όπως αρέσει στον εργοδότη τους, τον Μητσοτάκη. Και τα αναπαράγουν ως κεντρικά τους θέματα τα γνωστά διαπλεκόμενα μέσα.

Μετά από το φιάσκο του Λευκού Οίκου, μετά το άλλο φιάσκο με τον αποκλεισμό από τη Διάσκεψη στο Βερολίνο, μετά την αποκάλυψη ότι την ώρα που η κυβέρνηση αυξάνει την τιμή του ρεύματος δίνει χρυσούς μισθούς στα γαλάζια golden boys της ΔΕΗ, μετά την παραδοχή ότι … γαλάζιοι παππούδες διορίζονται σε κυβερνητικές θέσεις και παίρνουν και τη σύνταξή τους, ή μετά την ομολογία ότι όλα αυτά περί αυξήσεων σε μισθούς – συντάξεις και φοροαπαλλαγές ήταν σκόπιμα ψέματα, μετά την απόδειξη ότι όλα όσα είπαν προεκλογικά οι της ΝΔ ήταν απλά κοινές απάτες για να κλέψουν την ψήφο των Ελλήνων, χθες οι μαύροι δημο(σ)κόποι αλλά και τα διαπλεκόμενα μέσα μάς “ενημέρωσαν” ότι ο Μητσοτάκης αύξησε κι άλλο τα ποσοστά του και πήρε “κεφάλι” 20 μονάδων ως “καταλληλότερος” από τον Τσίπρα, ενώ η ΝΔ “πετάει” αυξάνοντας τη διαφορά από τον ΣΥΡΙΖΑ!

Ναι, είναι αυτό που λένε στα γήπεδα οι φανατικοί των ποδοσφαιρικών ομάδων για τον σύλλογό τους: όσο μας πληγώνεις τόσο μας πωρώνεις!

Ή, με απλά λόγια, μας λένε και πάλι οι μαύροι δημο(σ)κόποι, ότι πρέπει να αγαπάμε τον Μητσοτάκη όλο και περισσότερο, όσο πιο πολύ μας ξεσκίζει!

Όπως, προφανώς, κάνουν τα διαπλεκόμενα μέσα, οι τύποι που έγιναν έμμισθοι του Μητσοτάκη…

Βρε άι σιχτίρ, πληρωμένα παπαγαλάκια, μαύρα τομάρια…

Νονούς στο νου μας δε χρειαζόμαστε…

Candiot

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί