Πραγματοποιήθηκε η μηνιαία ολομέλεια του Παγκρήτιου Συλλόγου Διευθυντών Ξενοδοχείων

O Παγκρήτιος Σύλλογος Διευθυντών Ξενοδοχείων πραγματοποίησε την 14η Ιανουαρίου 2020 την μηνιαία ολομέλειά του στο ξενοδοχείο Ibis Hotel στο Ηράκλειο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση που εξέδωσε ο Σύλλπος, αρχικά ο πρόεδρος κ. Κουμπαράκης καλωσόρισε κι ευχαρίστησε τα μέλη και τους ομιλητές για την παρουσία τους και ευχήθηκε καλή και δημιουργική χρονιά στους παρευρισκόμενους.

Στην ολομέλεια ο πυραγός κ. Καρκανάκης ως εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής υπηρεσίας ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τα νέα νομικά θέματα πυρασφάλειας και των ενεργειών έκτακτης ανάγκης στα ξενοδοχεία.

Έπειτα ο κ. Λιαπάκης Μηνάς παρουσίασε την εταιρεία Revitup.direct όπου συγκεντρώνει τρεις υπηρεσίες σε μία. Συγκεκριμένα γίνεται λόγος για τις υπηρεσίες, Digital Presence Management/WebSite, Performance Marketing/Digital Marketing, Online Distribution/Revenue Management.

Εν συνεχεία η κα Δασκάλου Νάνσυ παρουσίασε την εταιρεία Scent Plus  υπογραμμίζοντας την επιστήμη του Scent Marketing και τα οφέλη που λαμβάνουν τα ξενοδοχεία από την εφαρμογή του .

Ο κ. Marco Franzoso παρουσίασε ακολούθως, την εταιρεία CST Production και τόνισε την αξία της ποιοτικής ψυχαγωγίας (entertainment) στους φιλοξενούμενους των ξενοδοχειακών μονάδων προσφερόμενη από αναγνωρισμένους χορευτές, ακροβάτες και μουσικούς.

Ακολούθως ανακοινώθηκε στα μέλη η χορευτική αποκριάτικη βραδιά και η ετήσια κοπή της πίτας του συλλόγου στις 21 Φεβρουαρίου στο κέντρο «Κουρήτες».

Έγινε ενημέρωση για την  διεξαγωγή από τον σύλλογο της εσπερίδας  με τίτλο: “Ασφάλεια δεδομένων και υπηρεσίες πιστοποίησης στις τουριστικές επιχειρήσεις” στις 3 Φεβρουαρίου στο επιμελητήριο Ηρακλείου όπως και των προγραμματισμένων σεμιναρίων προς επιμόρφωση των μελών του. Τέλος εκτυλίχθηκε συζήτηση – ενημέρωση των μελών για θέματα συλλογικού ενδιαφέροντος και έγινε ανταλλαγή απόψεων για την πορεία της ερχόμενης τουριστικής σαιζόν . 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί