Παράταση στην υποβολή δηλώσεων για τη ζημιά στις καλλιέργειες

Μετά από επικοινωνία του Δημάρχου Βιάννου Μηνά Σταυρακάκη με την υπηρεσία του ΕΛΓΑ, ο κ. Μηνάς Σταυρακάκης έλαβε την απάντηση ότι δίνεται παράταση για την υποβολή δηλώσεων από τους αγρότες που υπέστησαν ζημιές στις καλλιέργειες τους, ως την ερχόμενη Παρασκευή 24 Ιανουαρίου 2020.

Σημειώνεται ότι η υποβολή των δηλώσεων και η όλη διαδικασία γίνεται για τις ζημιές που προκλήθηκαν στις καλλιέργειες του Δήμου Βιάννου από την ανεμοθύελλα που έπληξε την περιοχή το προηγούμενο χρονικό διάστημα και όχι για τις ζημιές από το δάκο.

«Με δεδομένη την ταλαιπωρία που υφίστανται οι αγρότες του Δήμου Βιάννου, λόγω του μεγάλου όγκου των αιτήσεων που ήδη κατατίθενται, ενεργήσαμε άμεσα, ώστε να δοθεί παράταση ως την ερχόμενη Παρασκευή, με στόχο όλοι οι δημότες μας να μπορέσουν να υποβάλλουν δήλωση ζημιάς στον ανταποκριτή του ΕΛΓΑ στην έδρα του Δήμου», επισήμανε χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Βιάννου Μηνάς Σταυρακάκης.

Σχετικά Άρθρα

One Thought to “Παράταση στην υποβολή δηλώσεων για τη ζημιά στις καλλιέργειες”

  1. CitizenMitsos

    Καλό αυτό. Έτσι θα προλάβει και ο Κυριάκος που ήταν σε διακοπές για σκι να δηλώσει αν έχουν πάθει πάλι τα δέντρα του καμιά “πλυμήρα”, όπως λέει τις πλημμύρες.
    https://www.zarpanews.gr/wp-content/uploads/2019/09/mitsotakis-elies-eggrafo.jpg

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί