Μαφιόζικη επίθεση σε ταβέρνα στη Βάρη

Δύο νεκροί – Τους πυροβόλησαν στο κεφάλι

Πρωτοφανές για τα εγχώρια αστυνομικά χρονικά περιστατικό στην ταβέρνα της Βάρης – Κορωπίου, το απόγευμα της Κυριακής. Τέσσερις ένοπλοι εισέβαλαν στο κατάστημα και άνοιξαν πυρ μπροστά σε οικογένειες και παρέες που έτρωγαν.

Δύο άνδρες θαμώνες έπεσαν θανάσιμα τραυματισμένοι και μία κοπέλα νοσηλεύεται εκτός κινδύνου. Παρά το ανθρωποκυνηγητό των διωκτικών αρχών, οι δολοφόνοι παραμένουν προς το παρόν άφαντοι. Στην Ασφάλεια Αττικής εξετάζουν δύο σενάρια: μαφιόζικο ξεκαθάρισμα λογαριασμών και συμβόλαιο θανάτου.

Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας βρίσκεται σε εξέλιξη στην Αττική για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τεσσάρων εκτελεστών δύο αλλοδαπών θαμώνων της ταβέρνας “Βοσκοπούλα” στα Βλάχικα, επί της λεωφόρου Βάρης – Κορωπίου, περιστατικό που έχει όλα τα χαρακτηριστικά μαφιόζικου χτυπήματος και συμβολαίου θανάτου. Οι δύο άνθρωποι, που λίγη ώρα μετά την επίθεση  υπέκυψαν στα τραύματά τους, πυροβολήθηκαν στο κεφάλι!

Εκτός από τους δύο νεκρούς, ο ένας υπήκοος Σλοβακίας και άλλος υπήκοος Μαυροβουνίου, οι σφαίρες των αδίστακτων κακοποιών τραυμάτισαν, ευτυχώς, ελαφρύτερα, μία κοπέλα, επίσης αλλοδαπή, στα πόδια.

Παρά το ανθρωποκυνηγητό των διωκτικών αρχών, οι δολοφόνοι εξακολουθούν, προς το παρόν, να διαφεύγουν της σύλληψης.

newsit.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί