«Ρουκέτες» από Πατέρα κατά Μητσοτάκη: «Έχει καταντήσει την Ελλάδα τσίρκο»

Μετά τις αποκαλύψεις περί συναλλαγής του με τον πρωθυπουργό για τη θέση του διοικητή στο νοσοκομείο Καρδίτσας,ο Κώστας Πατέρας «ξαναχτυπά» εξαπολύοντας «ρουκέτες» κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη, στον οποίο «χρεώνει» ότι «τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα».

Δείτε επίσης: «Eισβολή» αρίστων στο ΕΣΥ: Ο 80χρονος πολιτευτής της Καρδίτσας, οι απόστρατοι και οι κουμπάροι στις διοικήσεις των νοσοκομείων

«Από τη δεξαμενή των αρίστων στο καλάθι των αχρήστων, ένα ρουσφέτι δρόμος»

Παραιτήθηκε από διοικητής του νοσοκομείου Καρδίτσας μετά τις αντιδράσεις ο 80χρονος Κ. Πατέρας

Συγκεκριμένα, σε κείμενό φωτιά που δημοσιεύεται στην ιστοσελίδα trikkipress.gr, ο κ. Πατέρας υπογραμμίζει ότι «ο Kυριάκος Μητσοτάκης, καβάλησε το καλάμι της εξουσίας και βάζει στο … χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας τους Δεξιούς, δηλ. αυτούς που αποτελούν την μεγάλη μάζα της Ν.Δ. και βολεύει τους Αριστερούς ή τους πολιτικά… αντίθετους.

Από πού να ξεκινήσει κανείς και που να τελειώσει με τις αλλεπάλληλες γκάφες του Πρωθυπουργού, τις κακές επιλογές και τον απαράδεκτο εγωισμό, που εμφανίζει καθημερινά. Ξεκίνησε με το … Εμείς και χρησιμοποιεί μόνο το Εγώ». Ο Κώστας Πατέρας  απαριθμεί μια σειρά από λάθη του Κυριάκου Μητσοτάκη:

«Μετά την επίσκεψη στις ΗΠΑ, τα αποτελέσματα της οποίας είναι υπό αμφισβήτηση, αφού η Τουρκία συνεχίζει τις απειλές και τις καθημερινές παραβιάσεις στον εναέριο χώρο της Ελλάδας, έρχονται κι άλλα προβλήματα στην επιφάνεια.

Η επανίδρυση του Υπουργείου Μεταναστευτικής Πολιτικής, δείχνει ότι όχι μόνο δεν γνώριζε τα προβλήματα της χώρας ο Πρωθυπουργός, αλλά και ότι δεν είχε λύσεις και για τα πιο σημαντικά απ’αυτά. Είχε, όμως, έτοιμους τους μπλε φακέλους…!
Το Μεταναστευτικό και το Προσφυγικό, που είναι η καταστροφή της χώρας και που, ενδεχομένως, να ρίξει και την κυβέρνηση της Ν.Δ., το χειρίστηκε με επιπολαιότητα. Κατάργησε το Υπουργείο που είχε ο Σύριζα και που έλεγε, στις 31-10-19. ότι ήταν «μη λειτουργικό» και τις αρμοδιότητες τις μετέφερε στον Χρυσοχοίδη. Αυτός είδε την «φάκα με το τυρί» και πάσαρε το θέμα στον Υφυπουργό Άμυνας Στεφανή».

Ο κ. Πατέρας καταλήγει στο κείμενο του κάνοντας αναφορά για το διάγγελμα του πρωθυπουργού για την Πρόεδρο της Δημοκρατίας, ότι ήταν μια κίνηση  «αντιπερισπασμού».

«Η υποψήφια Πρόεδρος, προέρχεται βασικά από τον Αριστερό χώρο. Ξεκίνησε από την οργάνωση «Ρήγας Φερραίος». Πέρασε από τον Σύριζα και έγινε υποψήφια από την Ν.Δ. Δυστυχώς, ο Πρωθυπουργός και η «Αγία Οικογένεια» των Μητσοτάκηδων, δεν ήταν ποτέ Δεξιοί. Αυτό δεν τους εμπόδισε να γίνουν και Υπουργοί και Πρωθυπουργοί της χώρας». Τσίρκο κατάντησε την Ελλάδα η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Μήπως αυτοί, που ψηφίσαμε, Ν.Δ. στις Εθνικές Εκλογές του 7 Ιουλίου 2019, βάλαμε τα … δάχτυλα και βγάλαμε τα μάτια μας;

Ας προσέχαμε…και διηγώντας τα να κλαίς…!
Προσεχώς, έρχονται και πολύ χειρότερα».


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί