«Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα στις πρακτικές Μαυρογιαλούρου»

Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να μετατρέψει το δημόσιο σε ρουσφετολογικό μηχανισμό για το κόμμα του, σημειώνει το Γραφείο Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, με αφορμή την τροπολογία που ετοιμάζει για τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία αποκαλύπτει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα Αυγή.

Δείτε: Σκανδαλώδης φωτογραφική ρύθμιση της κυβέρνησης Μητσοτάκη: «Γαλάζια» στελέχη διορίζονται σε κυβερνητικές θέσεις και παίρνουν και τη σύνταξή τους!

Η Κουμουνδούρου τονίζει ότι «όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εφημερίδας Αυγή, η τροπολογία που σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, οι συνταξιούχοι του δημοσίου θα μπορούν να στελεχώνουν θέσεις συμβούλων υπουργικών γραφείων, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξη τους (!), όπως ισχύει μέχρι σήμερα».

Η τροπολογία αυτή, υπογραμμίζει το Γραφείο Τύπου του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, «συνιστά πρόκληση για όλη την κοινωνία».

Ταυτόχρονα υπογραμμίζει χαρακτηριστικά «Δεν φθάνει που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αυξάνει τον αριθμό και τους μισθούς των μετακλητών στο δήθεν επιτελικό κράτος. Τώρα, πέρα από τα «γαλάζια παιδιά», επιχειρεί να βολέψει και τους «γαλάζιους παππούδες»!

Και καταλήγει «Κάθε μέρα που περνάει, καθίσταται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η τακτοποίηση ημετέρων. Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα στην εποχή, τη νοοτροπία και τις πρακτικές του «Μαυρογιαλούρου», από τις οποίες η ίδια δεν έχει ξεφύγει. Προειδοποιούμε τον κ. Βρούτση να μην προχωρήσει στην κατάθεση της κατάπτυστης τροπολογίας αυτής.

Η ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ:

Η τροπολογία που ετοιμάζει για τους συνταξιούχους του δημοσίου τομέα η κυβέρνηση Μητσοτάκη, την οποία αποκαλύπτει σε σημερινό πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της η εφημερίδα Αυγή, συνιστά πρόκληση για όλη την κοινωνία.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας, με τροπολογία που σχεδιάζει να φέρει προς ψήφιση, και μάλιστα άμεσα, ο υπουργός Εργασίας, Γ. Βρούτσης, οι συνταξιούχοι του δημοσίου θα μπορούν να στελεχώνουν θέσεις συμβούλων υπουργικών γραφείων, χωρίς να περικόπτεται η σύνταξη τους (!), όπως ισχύει μέχρι σήμερα.

Δεν φθάνει που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη αυξάνει τον αριθμό και τους μισθούς των μετακλητών στο δήθεν επιτελικό κράτος. Τώρα, πέρα από τα «γαλάζια παιδιά», επιχειρεί να βολέψει και τους «γαλάζιους παππούδες»!

Κάθε μέρα που περνάει, καθίσταται όλο και πιο ξεκάθαρο ότι το μοναδικό μέλημα της κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι η τακτοποίηση ημετέρων. Η ΝΔ επιστρέφει τη χώρα στην εποχή, τη νοοτροπία και τις πρακτικές του «Μαυρογιαλούρου», από τις οποίες η ίδια δεν έχει ξεφύγει. Προειδοποιούμε τον κ. Βρούτση να μην προχωρήσει στην κατάθεση της κατάπτυστης τροπολογίας αυτής. Δεν θα επιτρέψουμε στην κυβέρνηση Μητσοτάκη να μετατρέψει το δημόσιο σε ρουσφετολογικό μηχανισμό για το κόμμα του.


Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί