Βραβεύσεις μαθητών του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου

Το Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2020  στο θέατρο του Τοσιτσείου –Αρσακείου στην Εκάλη, έγινε η Απονομή των βραβείων σε μαθητές των οποίων τα έργα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: ΄΄Μαζί κάτω από ένα ουρανό΄΄. Τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχε προκηρύξει η Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας σε συνεργασία με την Διεθνή Αστρονομική Ένωση IAU. Μια διεθνή καμπάνια τέχνης σε παγκόσμια εμβέλεια , στοχεύοντας στην παιδική φαντασίωση ,σαν γνώμονα διασύνδεσης και συναδέλφωσης όλων των λαών, κάτω από ένα ουρανό ξάστερο και φωτεινό.

Ανάμεσα στα παιδιά που βραβεύτηκαν ήταν και οι μαθητές από το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι: 1] Κολιτσιδάκη Σόφη 2] Ντενσένκο Ιλόνα 3]Μακράκη Μαρία.

Την Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020 στο ξενοδοχείο Athens Plaza NJV έγινε η απονομή βραβείων σε μαθητές των οποίων τα έργα διακρίθηκαν στο διαγωνισμό ζωγραφικής με θέμα: ΄΄Οι λαοί και τα μνημεία τους.΄΄ Τον συγκεκριμένο διαγωνισμό είχε προκηρύξει το  Ίδρυμα Μ. Βαρδινογιάννη σε συνεργασία με την Παιδική Πινακοθήκη Ελλάδας για την παγκόσμια κληρονομιά της UNESCO.

Aνάμεσα στα παιδιά που βραβεύτηκαν ήταν και οι μαθητές του Καλλιτεχνικού Εργαστηρίου : 1] Mιχαλάκη Κλεοπάτρα 2] Σκουλατάκης Ραφαήλ και 3] Χαραλαμπάκη Νέλλη.

Τα μέλη της κριτικής επιτροπής ήταν η διακεκριμένη ζωγράφος κ. Shanna Ingram-Παπαδήμα [σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Λουκά Παπαδήμα], η διακεκριμένη ιστορικός τέχνης – τεχνοκριτικός Δρ. Ντόρα Ηλιοπούλου –Ρογκάν η υπεύθυνη της Παιδικής Πινακοθήκης Ελλάδας κ. Αικατερίνα Λέγγου, ο κ. Τάκης Μαυρωτάς καλλιτεχνικός διευθυντής του Ιδρύματος Β.και Μ. Θεοχαράκη και φυσικά η κ. Μαριάννα Βαρδινογιάννη η οποία παρέδωσε τα βραβεία.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί