Θυμωμένη… Ντόρα απ’τα Χανιά με Γερμανία και ΣΥΡΙΖΑ αλλά και… αστρολογικές προβλέψεις για τον ΒΟΑΚ!

Αυτό το Μητσοτακέικο δεν έχει το θεό του! Για παράδειγμα, ο αδερφή Ντόρα, που μίλησε στους ροταριανούς των Χανίων, όπου έκοψε και την πίτα. Και τί είπε; Τα έβαλε και πάλι με τη Γερμανία, που δεν κάλεσε την Ελλάδα στη Διάσκεψη του Βερολίνου. Προσέξτε, εκεί που κλήθηκε και το Κογκό για να συμβάλλει σε λύση στην κρίση της Λιβύης ενώ η Ελλάδα είναι διεθνώς απομονωμένη με τις χωρίς στρατηγική κινήσεις της και με την αδύναμη… πλακατζίδικη φωνή του Κυριάκου Μητσοτάκη!

Α, τάβαλε και με τον ΣΥΡΙΖΑ, επειδή, λέει, η επιτυχία του αδερφού της στη συνάντηση με τον Τραμπ ήταν… μεγάλη! Αλλά ο ΣΥΡΙΖΑ δεν το αναγνωρίζει, λέει η Ντόρα!

Εμφανίστηκε και σε ρόλο… αστρολόγου! Κάτι σαν τη Λϊτσα Πατέρα! Για να μας πει να αναμένουμε στο ακουστικό μας, μπορεί να ακυρώθηκαν όλα στον ΒΟΑΚ, αλλά δεν μπορεί, μετά από 3-4 αναβολές των κυβερνητικών ανακοινώσεων στο έργο και άλλες τόσες των επισκέψεων του υπουργού Υποδομών Καραμανλή, για το ίδιο θέμα, στην Κρήτη, κάτι θα γίνει!

Η εικόνα ίσως περιέχει: 5 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, εσωτερικός χώρος

Διαβάστε και τί άλλο είπε: Δυστυχώς θα αργήσει περισσότερο ο ΒΟΑΚ. Αλλά είναι η πρώτη προτεραιότητα όχι μόνο για την Κρήτη, αλλά για τα έργα όλης της χώρας! Δηλαδή, ζήσε Μάη μου για όλη την Ελλάδα…

Καημένη Κρήτη, καημένη Ελλάδα, έμπλεξες και πάλι με το Μητσοτακέικο, που σε δουλεύει με σχέδιο…

(φωτογραφίες από τη σελίδα της Ντόρας Μπακογιάννη στο facebook)

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί