Πραγματοποιήθηκε η τελετή παράδοσης – παραλαβής στο νοσοκομείο Χανίων

Ανέλαβε και επίσημα σήμερα Παρασκευή τα καθήκοντά του ο νέος Διοικητής του Γ.Ν. Χανίων «Ο Άγιος Γεώργιος» κ. Γεώργιος Μπέας. 

Η Τελετή παράδοσης-παραλαβής της Διοικήσεως από τον απερχόμενο Διοικητή κ. Μηνά Βουλγαρίδη, στο νέο, πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στα γραφεία της Διοίκησης του νοσοκομείου.

«Αρχίζουμε με το σύνθημα του υπουργείου «Η υγεία μας ενώνει»σημείωσε στις πρώτες του δηλώσεις ο νέος Διοικητής Γεώργιος Μπέας και συνέχισε: «Μόλις ολοκληρώσαμε μια ουσιαστική σύσκεψη στη λογική της συνέχειας. Ερχόμαστε να συνεχίσουμε το έργο της προηγούμενης διοίκησης. Δεν ερχόμαστε να ακυρώσουμε το έργο της. Σεβόμαστε και τιμούμε την προσπάθεια της προηγούμενης διοίκησης και δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε με εντατικούς ρυθμούς για να έχουμε το Νοσοκομείο του μέλλοντος». 

Ο νέος  Διοικητής του νοσηλευτικού ιδρύματος στη διάρκεια των δηλώσεών του στους δημοσιογράφους αναφέρθηκε και στα τεράστια κτιριακά προβλήματα που ταλανίζουν το Νοσοκομείο των Χανίων. «Είναι σημαντικά ζητήματα. Ξεκίνησε η προηγούμενη διοίκηση και θα τα ολοκληρώσουμε, θα τα τρέξουμε εμείς, είναι πρώτα στην ατζέντα. Θέματα όπως είναι των δαπέδων, θέματα όπως είναι των οροφών που στάζουν. Συνεννοηθήκαμε σε αυτό και θα τρέξουμε, αλλά να επισημάνω και αυτό. Δεν πρέπει αυτή εικόνα να ακυρώνει όμως την μεγάλη προσπάθεια, τον κόπο και τον μόχθο όλων των εργαζομένων, ιατρών, νοσηλευτών, προς το κοινό καλό. Τους τιμώ και τους σέβομαι και θα είμαι δίπλα τους» τόνισε χαρακτηριστικά.  

Ο απερχόμενος διοικητής του Νοσοκομείου Χανίων Μηνάς Βουλγαρίδης είπε μεταξύ άλλων: » Αυτή η μέρα είναι πολύ σημαντική για τα Χανιά και ιδιαίτερα συγκινητική για μένα. στο διάστημα αυτό που γνώρισα τη νέα διοίκηση του Νοσοκομείου διαπίστωσε πως πρόκειατι για ανθρώπους ταγμένους στην υγεία. Είμαι σίγουρος ότι αυτό το έργο που αναλαμβάνουν σήμερα θα το παραδώσουν με την σειρά τους στους επόμενους ακόμα πιο βελτιωμένο. Αυτά τα χρόνια δημόσια έχω ευχαριστήσει και τον τύπο και τους συνεργάτες μου στην διοίκηση και την μεγάλη πλειοψηφία των εργαζομένων στο Νοσοκομείο για την συμπαράσταση που είχα. Ήταν ιδιαίτερα δύσκολο το έργο και θα εξακολουθήσει να είναι και για την επόμενη. Παραδώσαμε ένα καλύτερο Νοσοκομείο από αυτό που παραλάβαμε. 


Kriti24.gr

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί