Προχωρούν τα έργα αντικατάστασης του υδρευτικού δικτύου στο Ηράκλειο

Συνάντηση για τα έργα στην ΔΕΥΑΗ

Με τους αναδόχους και τους εκπροσώπους των εταιριών που έχουν αναλάβει τα έργα αντικατάστασης του δικτύου ύδρευσης – αποχέτευσης τα οποία εκτελούνται αυτήν την περίοδο στην πόλη του Ηρακλείου, συναντήθηκαν την Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020 ο Πρόεδρος της ΔΕΥΑΗ κ. Γιώργος Βουρεξάκης και στελέχη της Επιχείρησης. 

Στη συνάντηση τέθηκαν επί τάπητος η πορεία των εργασιών καθώς και τα προβλήματα που έχουν ανακύψει σε κάποιες περιπτώσεις. Από την πλευρά της ΔΕΥΑΗ επισημάνθηκε για μια ακόμα φορά στους αναδόχους η υποχρέωση έντεχνης και εμπρόθεσμης εκτέλεσης των έργων, κατά τρόπον ώστε να μειωθεί όσο το δυνατόν περισσότερο η ταλαιπωρία των κατοίκων. 

Υπενθυμίζεται ότι συνολικά πρόκειται να αντικατασταθούν περισσότερα από 250 χιλιόμετρα πεπαλαιωμένου δικτύου, με εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Ήδη έχουν ολοκληρωθεί ή βρίσκονται σε εξέλιξη οι εργολαβίες στις περιοχές Παγκρήτιο, Χρυσοπηγή, Μασταμπάς – Θέρισσoς ενώ  τους επόμενους μήνες αναμένεται να δημοπρατηθεί η μεγαλύτερη παρέμβαση από όλες, που αφορά στην αντικατάσταση 150 χιλιομέτρων δικτύων στις περιοχές Κορώνη Μαγαρά, Αγ. Αικατερίνη, Δημοκρατίας – Κηπούπολη, Νέα Αλικαρνασσός και Δυτικά Προάστεια (Τρείς Βαγιές, Σταυρωμένος, Λίντο),  η οποία θα χρηματοδοτηθεί από τον «Φιλόδημο». 

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί