Έφοδος της Οικονομικής Αστυνομίας στην ΕΠΟ

Αιφνιδιαστική επίσκεψη στα γραφεία της ΕΠΟ, πραγματοποίησε το πρωί, κλιμάκιο της Οικονομικής Αστυνομίας, προκειμένου να γίνει εξονυχιστικός έλεγχος στα οικονομικά της ομοσπονδίας.

Αιτία της παρουσίας του εν λόγω κλιμακίου, αποτελούν οι φήμες που έχουν κυκλοφορήσει στο παρελθόν για οικονομικές ατασθαλίες αλλά και υπερβολικές απολαβές στελεχών.

Οι διοικούντες την ΕΠΟ, χαρακτήρισαν «συνήθη» και «προβλεπόμενο» τον οικονομικό έλεγχο σε ανακοίνωση που εξέδωσαν.

Η σχετική ανακοίνωση, που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα της ΕΠΟ, έχει ως εξής:

«Κλιμάκιο της οικονομικής αστυνομίας, συνοδευόμενο από εισαγγελικούς λειτουργούς, επισκέφθηκε σήμερα την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, προκειμένου να διενεργήσει τον εκ του Νόμου συνήθη και προβλεπόμενο οικονομικό έλεγχο, που αφορά σε αθλητικές ομοσπονδίες και φορείς.

Οι οικονομικές υπηρεσίες της Ε.Π.Ο. συνεργάστηκαν απόλυτα με τους εκπροσώπους των ελεγκτικών μηχανισμών της Πολιτείας, κι έθεσαν άμεσα στη διάθεσή τους όλα τα στοιχεία που ζητήθηκαν, και τα οποία αφορούν στις οικονομικές χρήσεις των ετών 2017, 2018 και 2019, δεδομένου ότι η Ε.Π.Ο. λειτουργεί σε καθεστώς πλήρους διαφάνειας και με απόλυτο σεβασμό στις αρχές της χρηστής διακυβέρνησης».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί