Η σύμβουλος του Μπακογιάννη που υποχρεώθηκε σε παραίτηση μετά το σάλο με τον Κασιδιάρη, πίσω από την διαφήμιση κατά των αμβλώσεων

Μετά τις σφοδρές αντιδράσεις που προκλήθηκαν για τη «μεσαιωνική» καμπάνια κατά των αμβλώσεων στο Μετρό, ακόμη μια αποκάλυψη που αφορά αυτούς που βρίσκονται πίσω από αυτή έρχεται στο φως.

Δείτε: Μεσαίωνας: Καμπάνια κατά των αμβλώσεων διαφημίζει η «Αττικό Μετρό»

Αυτή αφορά την Δήμητρα – Ινές Αγγελή Λυκούδη, δημοτική σύμβουλο με την «Αθήνα Ψηλά» του δήμαρχου Κώστα Μπακογιάννη.

Η Δήμητρα – Ινές Αγγελή Λυκούδη είναι Γενική Γραμματέας της Ανώτατης Συνομοσπονδίας Πολύτεκνων Ελλάδος, η οποία στηρίζει την καμπάνια «Αφήστε με να ζήσω». Η δημοτική σύμβουλος του Κώστα Μπακογιάννη έχει πολλές φορές απασχολήσει τα μέσα με τις… «παρεμβάσεις» της.

Δείτε: Παραιτήθηκε και η υπεύθυνη παιδείας του Μπακογιάννη που «συνόδευε» τον Κασιδιάρη

Κατ’ αρχήν ήταν η Δήμητρα – Ίνες Αγγελή Λυκούδη αυτή που εισηγήθηκε – σε συνεννόηση πάντα με την δημοτική αρχή – την αναστολή της λειτουργίας του σχολείου της πακιστανικής κοινότητας στα Σεπόλια. Λίγες ημέρες αργότερα, υποχρεώθηκε σε παραίτηση από τη θέση της εντεταλμένης συμβούλου για το παιδί λόγω της παρουσίας της σε συγκέντρωση της Χρυσής Αυγής το 2011 με τον Ηλία Κασιδιάρη.

Και παρότι η αποδοχή της παραίτησης της από τον Κώστα Μπακογιάννη έγινε δεκτή με επιδοκιμασία, ακριβώς την επόμενη ημέρα η εν λόγω δημοτική σύμβουλος αναβαθμίστηκε (!), τοποθετούμενη πρόεδρος στην εταιρεία Αθηναϊκό Αέριο ΑΕ, σύμφωνα με το tvxs.gr.

Σήμερα η κ. Αγγελή Λυκούδη αποτελεί και πάλι ένα από τα πρόσωπα της επικαιρότητας, αυτή τη φορά στηρίζοντας την καμπάνια κατά των αμβλώσεων. Το ερώτημα που τίθεται είναι αν ο δήμαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, συμφωνεί με τις θέσεις τις.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί