Παίκτης του ΟΦΗ που είναι και φοιτητής στην Ιατρική Σχολή του Παν. Κρήτης έσωσε τον άνθρωπο που κινδύνεψε στο πλοίο

Ένα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής κατά την διάρκεια του ταξιδιού επιστροφής της ομάδας μπάσκετ του ΟΦΗ από την Αθήνα όπου αντιμετώπισε τον Πανερυθραϊκό. Ένας επιβάτης του πλοίο της γραμμής Πειραιάς – Ηράκλειο υπέστη εγκεφαλικό επεισόδιο.

Δείτε: Στο νοσοκομείο επιβάτης πλοίου με προορισμό το Ηράκλειο

Ο άνδρας ηλικίας περίπου 70 χρονών χρειάστηκε την άμεση παρέμβαση γιατρού και αμέσως ο Λεωνίδας Μπουμπάρης έπραξε ως γιατρός. Όπως αναφέρει το gentikoule.gr, ο σέντερ του ΟΦΗ συνέδραμε καθοριστικά προκειμένου να σταθεροποιηθεί η κατάσταση του 70χρονου άνδρα καθώς υπήρξε μεγάλος κίνδυνος για την ζωή του καθώς το καράβι είχε αποχωρήσει, ήδη, από το λιμάνι του Πειραιά.

Χάρις στην έγκαιρη παρέμβαση του Μπουμπάρη, η κατάσταση του ηλικιωμένου άνδρα σταθεροποιήθηκε με το πλοίο να επιστρέφει στο λιμάνι του Πειραιά όπου και βρισκόταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ που παρέλαβε τον 70χρονο μεταφέροντας τον στο νοσοκομείο με τις πρώτες πληροφορίες να αναφέρουν πως η κατάσταση της υγείας του έχει ξεφύγει από τον κίνδυνο.

Ακόμα καθοριστική ήταν η συμβολή και της παίκτριας της γυναικείας ομάδας του ΟΦΗ Δήμητρας Κατερίνη που επίσης σπουδάζει ιατρική και χρειάστηκε και η δική της συνδρομή προκειμένου να ξεπεραστεί το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπισε ο 70χρονος.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε ένα σχόλιο

* Το email σας δεν θα εμφανιστεί